Hirdetés
- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisspepe
tag
Sziasztok!
A plex discover tud keresni a streaming szolgáltatók listájában is. Jelenleg Én úgy néztem, ha meg akarok nézni valamit, akkor átirányít a szolgáltató weboldalára.
Azt tudja-e a Plex, hogy Ő maga játssza le pl. a Disney+ vagy SkyShowtime tartalmakat? Természetesen elő vannak fizetve a szolgáltatások.
A kérdés elsődleges oka, hogy PS5-ön van Plex app, de SkyShoetime nincs. A másik, hogy ha ezen keresztül tudnám nézni a Netflixet, talán nem kellene háztartást beállítanom.
Köszi a választ.
-
kisspepe
tag
-
kisspepe
tag
válasz enginev3.0 #7805 üzenetére
Megnéztem, amint elinditok egy filmet vagy sorozatot, a proci mind két magja felugrik 100%-ra.
A ps4 kliensben a beállitásokban beállítottam hogy mindent eredetiben játsszon le, de akkor is ez van.
Milyen gép kellene alá, hogy bírja?
[ Szerkesztve ]
-
kisspepe
tag
válasz enginev3.0 #7805 üzenetére
Transzkódolást hol lehet kikapcsolni? Majd megnézem a terhelést ha otthon leszek.
-
kisspepe
tag
Nem, azt holnap tudom kipróbálni ha bent leszek, számítógépen chrome-ba.
-
kisspepe
tag
Sziasztok
Bent a munkahelyemen csináltam egy Plex szervert.
8 Gb memória, Intel Pentium G2030 3 Ghz-es proci, 1 Tb tárhely filmeknek és sorozatoknak egyenlőre. Debian 10 oprendszer. A net egy T-s gigabites optika. Jelenlegi mérés: le: 93,96 Mb/s fel: 94,63 Mb/s. Jelenleg az Aquamen van letöltve 1080p és 4k minőségben.Itthon UPC-s internet 500-as. A Plexet PS4-en keresztül nézném egy TCL50DP600 4K-s TV-n. A PS net adatai, úgy hogy játékletöltés is ment: le: 133,3 Mb/s, fel: 4,6 Mb/s.
Tegnap este próbaképp meg akartam nézni az Aquament. A 4K minőségű folyamatosan másodpercenként megakadt és kiírta hogy pufferelés.
Az 1080p-s verziót néztem kb 10-15 percig hiba nélkül, utáni időnként az is megállt pufferelni.
Szóval jelenleg így nézhetetlen a film a Plexen keresztül.
Mi lehet a gond? Előfizetésem még nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szólánc.
- Stellar Blade
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Facebook és Messenger
- Milyen RAM-ot vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GAMER PC : i5-7400 / 16GB / GTX1050Ti / 120GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest