Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
anjani182
őstag
Én elég sok mindent újítottam/cseréltem ezen a téren, bár nem mondanám okosháznak de azért van:
- wifis elektromos kapu
- wifis gázkazán
- wifis redőny (de a fali kapcsolóval is működik!)
- wifis klímák (2db)
- wifis elektromos padlófűtés az egész földszinten (igazából 2 körre osztva) 1 kör: nappali, 2. kör: étkező+konyha+előszoba
- 1-2 wifis led lámpa, gyári XXLUTZ-osak
- wifis kamerarendszer
- ezen felül wifis műszaki cuccok mint pl. légtisztító, robotporszívó, TV, soundbar, stereo szett, szobai ventillátor stb.Nem nagyon tudnám elképzelni ezek nélkül, persze minden működik a hagyományos módon is, van fali vezérlés, kapcsoló bármi...
MOD: a rendőny témához egy plusz infó, még ha nehéz is elképzelni, elmondom hogy 230x230-as terasz nyílászáróhoz, alu-hőszigetelt redőnyt neked senki nem fog felrakni gurtnisan, mert egyszerűen nem tudod felhúzni!!! szóval igen vannak estek amikor amúgy meg kell venned!
MOD2: az utólagos redőnyhöz meg csak annyit, hogy rohadt nagyot takar ki a nyílászáródból, és még ráadásul csúnya is a tokot nézegetni...
-
icemad
nagyúr
De ezt minden nap? Az vagy 500 liter víz. Esetleg 250, ha egymás után fürdötök, de akkor meg valaki hideg vízben fürdik. Azt meg kizártnak tartom, hogy, ha fél óráig áztatod magad egy koszos vízben, akkor ugyanolyan tiszta leszel, mintha lecsapatod magad zuhany alatt. Én, ha fürdök, akkor is lezuhanyzok, mielőtt kimegyek a kádból.
Az lehet a különbség, hogy mondjuk te irodai munkát csinálsz, én meg fizikait, ahol van, hogy olajos leszek meg sáros, poros, stb.Redőny nálam is elektromos, de vagy négy méter széles az ablak, meg a redőny is. Azt meg huzigálja gurtnival, akinek hat anyja van.
Olyan nehéz, mint a sár.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Horgász topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- DEll G15 Notebbok i5-10/8/256/GTX 1650
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest