Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Dr. Akula #12 üzenetére
Valamennyire ismerem a környéket, eddig ott még sosem támadtak meg.
Habár voltak kisebb súrlódások is a 22 esztendei nyolcadik kerületi életvitel során, de több gondom támadt akár nappal, mindenféle ok nélkül, gyűlölködő megjegyzéseket köpködő, vagy éppen tömegközlekedési járművön megtámadó "fehérekkel".
Kötözködő, balhét kiprovokálni szándékozó söpredékből bőven akad máshol is Büdipesten, vidéki településekhez képest, talán a nagyobb lakossági számarány miatt is sok abnormális embert rejteget fővárosunk.
Amikor még az átkosban utaztam fel Budapestre, és eltévedtem a városban, meglepődtem azon, hogy amikor útbaigazítást szerettem volna kérni valakitől egy frekventált csomóponti helyen, akkor segítő válasz nélkül, riadtan, elsétált tőlem a polgár, pedig átlagosan, tisztességesen voltam felöltözve. Később a Teréz körúton végre útbaigazított egy bátrabb ember.
-
Dhampir
félisten
Attól függ, hogy melyik pontjára. A Wiener Szalon is a nyóckerben található.
A Palotanegyed egy részéből lassacskán már bulinegyed vált, rengeteg étteremmel a Kis Vatikánban, a Mikszáth tér körül.
A Leonardo utca környéke is átalakult a Corvin Sétány kiépülésével.
A régebben "sötét oldalként" (a József körút keleti oldalán) emlegetett részeken a Magdolna negyed még veszélyes, de lassú rehabilitáció alatt áll.
A Magdolnáról még több adat itt olvasható.
Rengeteg térfigyelő kamerával szerelték fel a kerületet, persze ez sokszor nem tartja vissza a primitívebb bűnelkövetőket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mobil flották
- LEGO klub
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest