Hirdetés
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Dr. Akula #12 üzenetére
Valamennyire ismerem a környéket, eddig ott még sosem támadtak meg.
Habár voltak kisebb súrlódások is a 22 esztendei nyolcadik kerületi életvitel során, de több gondom támadt akár nappal, mindenféle ok nélkül, gyűlölködő megjegyzéseket köpködő, vagy éppen tömegközlekedési járművön megtámadó "fehérekkel".
Kötözködő, balhét kiprovokálni szándékozó söpredékből bőven akad máshol is Büdipesten, vidéki településekhez képest, talán a nagyobb lakossági számarány miatt is sok abnormális embert rejteget fővárosunk.
Amikor még az átkosban utaztam fel Budapestre, és eltévedtem a városban, meglepődtem azon, hogy amikor útbaigazítást szerettem volna kérni valakitől egy frekventált csomóponti helyen, akkor segítő válasz nélkül, riadtan, elsétált tőlem a polgár, pedig átlagosan, tisztességesen voltam felöltözve. Később a Teréz körúton végre útbaigazított egy bátrabb ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkatrész felvásárlás (VGA, CPU, félkonfig, konzol, notebook, komplett gép)
- Apple Watch Series 9 (GPS + Cellular), 45mm, prémium rozsdamentes acél, zafírkristály
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Aspire A515-58M 15.6" FHD matt i7-13620H 32GB 512GB NVMe ujjolv új akku gar
- Sony WH-1000XM3
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest