- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuguGuru
tag
Szép írás, kicsit hosszú, de még mindig jobb, amit már tudtam úgyis áttekertem. Mindenesetre tényleg bődületes a világ, én is kiskorom óta gondolkozom ilyen dolgokon, de lássuk be, ha valóban elgondolkozol ezeken, akkor rá kell gyere:
A legjobb ha az itteni kis primitiv életeddel törődsz !
Hoszen a másik felfoghatatlan, abban tehetetlen vagy, és nem mozditod előre a világot. Ha viszont tanulsz, (mérnöknek mondjuk, mint én és sokan mások, plusz nagy terveid vannak) akkor lehet hogy egyszer, ha szerencséd van, te leszel az aki vmit felfedez, vmit amit majd mások ugyanígy csodálnak. És közben még jól is érezheted magad a kis "primitiv" életedben. 
Amúgy az még ennek ellenfényében említésre se került, hogy a "porszemnyi" földünkön élnek/léteznek az olyan organizmusok, apró életek, amiket még vizsgálni is csak nehezen tudunk, és mégis működnek. És ezt együtt vizsgálva az elöbb elhangzottakkal látni, hogy valóban mi is a "valóság".

Grat a cikkhez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wuthering Waves
- LEGO klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Túra és kirándulás topic
- One mobilszolgáltatások
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Le Mans Ultimate
- BMW topik
- További aktív témák...
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hoszen a másik felfoghatatlan, abban tehetetlen vagy, és nem mozditod előre a világot. Ha viszont tanulsz, (mérnöknek mondjuk, mint én és sokan mások, plusz nagy terveid vannak) akkor lehet hogy egyszer, ha szerencséd van, te leszel az aki vmit felfedez, vmit amit majd mások ugyanígy csodálnak. És közben még jól is érezheted magad a kis "primitiv" életedben.