Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
Szerintem az a különbség, hogy internetezni csak számítógéppel tudsz (az most ebből a szempontból lényegtelen, hogy tablet, mobil, asztali gép, vagy notebook), míg az okostelefonokat véleményem szerint sokan olyan dolgokra használják, amely feladatokra egy butafon (ld. Asha 501) is alkalmas lenne.
-
HuMarc
veterán
" te meg kinyilatkoztatsz [...] marhára rossz nyomon vagy"
Akkor nem értem, mi van, eddig nem nagyon láttam olyat, hogy ilyen stílusban kommenteltél volna, anélkül, hogy "felkaptad a vizet". Csak meglepődtem, hogy ilyen stílusban rontasz rám, amiért leírtam a véleményemet, szerintem teljesen szalonképesen.
Na mindegy
-
HuMarc
veterán
Ki mondta, hogy én kinyilatkoztattam? Én is a véleményemet írtam le, a hozzászólásaimban ott szerepelnek a szerintem és a tapasztalatom szerint kifejezések. Hol itt a kinyilatkoztatás, ami miatt én marhára rossz nyomon járok? Nem támasztottam alá adatokkal a véleményemet, ahogyan azt Picike sem tette, pont azért mert nem szántam kinyilatkoztatásnak, hanem egy véleménynek?
Szóval nem tudom, hogy mi a különbség Picike és én köztem, és azt sem tudom, hogy miért kaptad fel a vizet.
@Mr X (#42): Nem is azért linkeltem, hogy engem alátámasszon,
1) hanem hogy bizonyítsam, hogy léteznek kimutatások
2) ugyanis a linkelt felmérés igen kevés embert kérdezett meg, 7000 ember nem olyan sok Amerikában.[ Szerkesztve ]
-
HuMarc
veterán
-
HuMarc
veterán
Én tudni vélem: A Smartphone szó kvázi tükörfordítása. Persze a smart inkább furfangosat jelent, de a furfangostelefon elég idiótán hangzik
Mert ez az önreklám helye
@DeFranco (#16): Ugyanezt fogja mondani.
[ Szerkesztve ]
-
HuMarc
veterán
Tényleg annyi. Amúgy többen is, és csoportba verődve vandálkodják szét a PH!-t Csúnya 12 évesek Amúgy én is annyi vagyok.
Picike! Írtam FB-n is, hogy az Asha 501 akármilyen hivatalosan is kapott okostelefon "rangot", amíg nem tud futtatni natív kódot, addig ebből nem lesz okostelefon [link]
Zsoltnak mi szüksége a Note-ra? Sokkal gyorsabban tudna jegyzetelni egy filléres netbookon, ami akár olcsóbb is lehet, mint a Note és mégis gyorsabban lehet vele gépelni. Ráadásul oké, hogy netbook, de legalább teljes értékű operációs rendszer fut rajta.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest