Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
Ez a hozzászólás arról szól, hogy a szerző először magas lóról felállít egy axiómát, hogy ha csóringer vagy, akkor neked minden drága, utána pedig rácsodálkozik, hogy egy mai okostelefonnal mennyi mindent lehet csinálni. Még professzionális videokamera és fényképezőgép is van benne!
Aztán matematikai úton levezeti hogy teljesen megéri egy életciklus alatt elqrni rá ennyi felesleges lóvét, és teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy más gyártó ugyanezen funkciókat harmad áron kínálja, igaz, a magas ló nem jár hozzá.Tehát az én képletem:
normális funkcionális telefon + magas ló = prémium telefonAki tud magas ló nélkül élni annak siker, aki nem az vagy nagyon jól kell keressen, vagy rohanhat a cofidishez miközben bögrében fürdik,vagy kb egy prémium telefon áráért elmehet pszichológushoz.
A magas lovat adják el ennyiért, a többi mellékes.
-
atike
nagyúr
Ezen én is meglepődtem.... Mármint, hogy nincs helye az angolnak...
Miért ne lenne? El kell fogadni, hogy az információ nagy része (szakmaira gondolva) igenis angolul van, És legtöbben - ha más nem érintőlegesen akár - a szakma közelében vagyunk...
Ergo elég sok helyen találkozunk angollal. Sőt. Nem kellene azon meglepődni / fennakadni, ha itt is bele-beleszaladunk. Sokan például a híreknél megjelenő eredeti (angol) nyelvű forráscikkeket is át szoktuk bújni...
-
-Skylake-
addikt
Eleg para egy IT lapon olyat olvasni, hogy itt semmi keresnivaloja az angolnak. A szamitastechnika nyelve mindig is az angol volt es az is marad. Azt se ertettem soha, mikor valaki magyarul hasznal egy Windowst, vagy Photoshopot, ilyesmit. Nem kell a magyar forditasokkal szenvedni, meg kell tanulni angolul hasznalni hogy utana a vilag barmely pontjan el tudd vegezni a munkat a szoftverben. Ha en lennek az Adobe pl, ugy eljek nem is irnam meg a szoftvereket csak es kizarolag angolul (es nagyon nagyon esetleg mandarinul), ezzel a komplett vilag le van fedve.
Sot tovabb megyek. Nem is ertem hogy akinak van akkora erdeklodese a technologia irant, hogy egy prohardvert olvas es regisztral is, hogy utana szakmai forumba irjon, az hogy nem talalkozott meg annyit az angollal, hogy ezt a szoveget megertse. Valahogy szamomra ez paradoxon, nem is kicsi.
-
joey04
titán
semmi gond egyedül a legalább lefordítanád a lényeget részen akadt meg a szemem. ez nem szeretetszolgálat. nem érted, akkor skippeled. én sem vagyok profi angolból, ezt még megértem, de ha egy bonyolultabb szöveg van, akkor vagy kiokoskodom az ismert rész alapján, hogy mi lehet a lényeg, vagy legvégső esetben valami fordítót használok. twitteren láttam a képet, onnan másoltam be, nem fogom bepötyögni, ha ott sem szöveg.
-
Mr President
senior tag
Nem egy nehéz szöveg, szerintem egy alap angol tudással meglehet érteni a lényegét. Szerintem a kolléga, ahogy én is nem gondolta, hogy le kellene fordítani ezt a szöveget. Ma már egy IT fórum topicjában sok ember rendelkezik egy ilyen szöveg lényegének a megértéséhez szükséges angol nyelvtudással.
De jogos is amit mondtál mert aki nem tud angolul annak nem mond semmit ez a szöveg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciával - iPhone 13 Pro Max, 128GB (2025.41.E)
- Garanciával - iPhone 12 , 128GB (2025.46.E)
- Kiváló, nagyon szép állapotú Xiaomi 14 (12/512GB) + Ajándék Smart Band 9! Még 13 hónap gyári gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest