- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apika
addikt
Ez a Postás Béla igazán kedves volt. Ellenőrizte a sértetlenséget, pusztán jóindulatból. Biztosan meglepődött, hogy nem talált benne telefont...
-
törölt tag
Ez most.. ez most komoly?
Nagyon baráti
Lehet, hogy valami lefokozott, régi, komcsi házmester és kifigyelt a rutin, meg a szokás hatalma
-
David93Pecs
tag
Hát ez elég durva...
Mi postásunk nem béla ugyan,de azonnal mentem volna a postára reklamálni.
Hát milyen dolog ezKíváncsi lennék mit szólna,ha az ő leveleiket,számláikat kinyitogatná valaki
-
Skillerz
aktív tag
én anno németböl rendeltem egy E8400-as procit, postai átvételkor kaptam egy felbontot üres dobozt, majd hónapokig ment a vita a postával, és kemény 8000Ft voltak hajlandok kártéríteni. Mondván, valószínüleg a német postán lopták ki belöle az anyagot.
-
Mr.Csizmás
titán
köszönjük hogy a magyar királyi lopókirály zéerté szolgáltatásait választotta
-
revorder
csendes tag
Furának tartom, hogy sokan csak negatív dolgokat képesek fejben alkotni. Rossz az aki rosszra gondol. Mi van, ha egy értékes küldeményt nem akart a "Postás Béla" simán bedobni a levélszekrénybe, ahonnan számos esetben az arra járó nem címzettek kilopják a cuccot. Aggódott, de mégsem akarta saját kézbe adni, mert sietett. Egy közeli bankfiókba, hogy felvegye a LOTTO-nyereményét. Miután meggyőződött, hogy tényleg a felirat szerinti cucc volt benne, mert valóban érti a Hong Kong-ban használt kantoni nyelvjárást, így nyugodt lélekkel belehelyezte a levélszekrénybe a csomagot, miután jegyzőkönyvezte az egész eseményt. Köszönet illeti, de ez már nem számít Neki, hiszen felmondott a Postán és családjával élvezi a nyert milliárdokat valahol a Holland Antillák-on...
-
Aha, és ha mégse az van benne, amit gondolt?
-
Domxc
senior tag
Béla meg Józsi, miután rájöttek, hogy nincs is benne iPhone 2G.
-
Raucher
tag
-
Mr X
veterán
válasz
nincsisbéla #9 üzenetére
Csak azok, amelyek Posta-alkalmazottak?
-
nincsisbéla
aktív tag
Nahát! De ne tessék általánosítani! A Bélák nem mind ilyenek!
-
-
Z86
őstag
Mifelénk ilyet nem csinál a postás. Rossz környéken laksz.
-
DeFranco
nagyúr
Mi van oda írva? "én bontottam ki, hogy ne..."?
-
Иван
őstag
Kegyetlen milyen alakok mászkálnak szabadlábon
-
-
Phvhun
őstag
Első hsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Történt egyszer, réges régen két hete, hogy megrendeltem ferdeszeműektől egy Iphone 2G alkatrészt.Nagyon szorgalmas...
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Háztartási gépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest