Hirdetés
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jack Hunter: Aqua webáruház, soha többet.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
FRENK1988
üzenetére
Igazad van. Egészen addig amíg majd rád nem erőltetik ezeket a dolgokat is, mint például a Youtube-nál, a Google fiók használatát!!
Ott is úgy indult, hogy csak az használja a Google acc.-ját aki szeretné, de most ha nem a guglin keresztül lépsz be, akkor 4 ablakon kell átverekedned magad ahhoz, hogy használni tudd a saját regisztrációdon keresztül az oldalt!!!! (Főoldal --> Google bejelenkezés --> Youtube bejelentkezés --> Főoldal)
El megy tőle az ember kedve, ezért mégis csak el kezdi használni a guglis fiókját, így nem ők kényszerítettek rá?? De igen, csak meghagyták a szabad akarat látszatát.
Ja és épp most próbáltam meg csak a hecc kedvéért szétválasztani a két fiókomat, és láss csodát 500-as error a szétválasztás linkjére. Milyen érdekes ??
Üdv.
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
FRENK1988
üzenetére
Ezt csak akkor tudod, ha a többieknek is van. Vagyis pontosan tudják, hogy az embereket így lehet csalogatni ezekre az oldalakra. Amúgy én is így vagyok ezzel: megosztom a többiekkel, ha érdekli őket, reagálnak rá, ha nem, akkor nem csinálom többet. Az utóbbit tapasztalom manapság.
Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- OLED TV topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fujifilm X
- Mobil flották
- Peugeot, Citroën topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Crypto Trade
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- új SteelSeries Arctis GameBuds fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest