Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Oliverda
félisten
Elég későn sikerült ideáig eljutni azt kell mondjam.
Bár most már legalább tudom az okát.Amúgy nem gondoltam volna, hogy pont egy a kenyerét különböző informatikai weboldalakkal kereső ember nem tudja elképzelni, hogy az említett oldalaknak milyen szerepük és jelentőségük van.

Gondolom az nem újdonság ha azt mondom, hogy mostanság mindkét site az online szocializálódás melegágya. A lájkolással pedig (nagyon leegyszerűsítve) talán egy kicsit jobban megismerhetjük éppen aktuális ismerőseink ízlését és véleményét bizonyos dolgokról. Emellett ma már szinte kivétel nélkül előszeretettel használják a különböző cégek mindkét site-ot marketing célokra (is). Például legutóbb a fészbukkról értesültem leghamarabb arról, hogy kijött a legújabb Catalyst vagy hogy éppen megjelent a WD legújabb kütyüje, vagy hogy a Corsair akármilyen játékok hirdet. Szvsz egyre nagyobb hírforrás is lesz mindkettő. Tehát hogy egy már ismerős szlogennel éljek aki kimarad az lemarad.
Van egy ismerősöm aki szintén hasonlóan óckodott a fészbukktól de aztán különböző marketinges kötelezettségekből regisztrált és azóta már ő is átlátja, hogy mire jó a lájkolás.

P.S.: Az iwiw tényleg sz@r.
Aktív témák
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Apple iPhone 17 - alap
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Iiyama ProLite E2607WS (26" 1920x1200)
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gaming PC/Ryzen 9 3900x /RX6900XT/32GB RAM
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Bár most már legalább tudom az okát.