- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Két napja kínlódom azzal, hogy valam módon egybekössem a twitteres szerkesztői posztokat a PH fészbúkos oldalával. Hogy ne kelljen kétszeresen dolgoznunk ezzel. Bár egyelőre nem jött még össze a dolog (aki tudja a megoldást, ne tartsa magában, ossza meg velem!). Ennyi idő alatt arra jutottam, hogy bakker, tényleg a fészbúk a jövő!
Tavaly voltam kint a Computexen és blogoltam róla. Még a Logout/PH motor elég jól programozott felületén sem volt egyszerű fotókat megosztani, kommentelni hozzájuk és kezelni a hozzászólásokat, meg közben tartani az időrendet. No, a facebook ezt kb. megoldja teljes mértékben. Becsűröm a fotót a fotóalbumba, magától forgatja jobbra balra, szóval képszerkesztő sem kell. Csapok mellé szöveget, és máris megjelenik az üzifalon, és kommentezhetitek, lájkolhatjátok ésatöbbi. Elég durva. Most eszterencs van kinn, meglátjuk, mire tudja használni a dolgot. Nem vagyok benne biztos, hogy jó a Logoutnak és a PH-nak, ha lényegében a Facebookon publikálunk, de majd kialakul ez.
Csendben jegyzem meg, hogy továbbra is röhellem a FB felületét. Nagyjából egy teljes PH cikk kigyártásának időmennyiségét pocsékoltam el csak a twitteres összekötés kérdésével, ami egyelőre úgy néz ki, page-ek esetében nincs még megoldva
Aktív témák
Hirdetés
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest