Hirdetés
Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz FireKeeper #148 üzenetére
Ez úgy lenne jó, hogy ne veszítsük el az igazi "bazár" jelleget se, hogy pl értékhatár is lenne a fizetésnél. Mondjuk pl 500,1000,vagy akár 1500ft-os termék hirdetése alatt ne legyen fizetős. Így ugyanúgy felkerülhetne a sok kis dolog (pl kábelek, ventik,stb, vagy régi dolgok) és nem vesznének el. Kivéve persze pl dc-dvd ami olcsó, de kereskedők is árulják itt. A drágább cuccoknál már nem áremelő tényező a hirdetés díja, de egypár száz ft-os kütyünél már lehet hogy feleslegessé teszi a hirdetést is. Ilyenről nem volt agyalás? Nagyon nem működő gondolat lenne?
-
mexel
veterán
Bocs, nem olvastam végig, még az elején jártam amikor kérdeztem. Mondjuk nem egy ömlesztett ingyenes szekcióra gondoltam, henem a hirdetések között, egy árszint alatt ingyenes lehetőségre. (vagy %-os, maximalizált díjjal.)
Más: a csalók kiszűrésére a fizetés nem vált be sehol, itt sem fog. -
mexel
veterán
válasz WonderCSabo #750 üzenetére
Egyetértek. Nekem is túldizájnolt, nehezebben átlátható. (szerintem felesleges is volt, a régi minden funkciójában tetszett nekem) Többet erről nem akarok írni, mert sokat dolgozott vele pár ember valószínűleg és nem akarom megbántani őket. Kezdődhetne minden előlről mint minden váltáskor ( valószínűleg fog is)
On: A kilépés az kiépés, ezen majd érdemes lesz javítani. -
mexel
veterán
A hozzászólásokat esetleg érdemes lenne középre tenni, mert nagyon a bal szélen vannak, de lehet hogy csak nekem fura annyira a monitor szélét nézni, és eléggé zavaró hogy a kommentek felett vannak a "Hasonló termékek" is. Ettől kicsit szétesik, mert nincsenek eléggé elhatárolva a mondanivalók, hsz-ek stb. De gondolom majd lesz topik ami erről fog szólni, legalábbis remélem
-
mexel
veterán
válasz Neil Watts #966 üzenetére
Lenne rá Operához is lenne rá
-
mexel
veterán
válasz cashback #1020 üzenetére
Igen, jó ez az ugrálás a ph (logout) és az apró között. Amikor a Hw** megváltoztatott egy csomó dolgot, akkor halt meg az oldal. régen ott is ment a bolhapiac, mára alig lehet eladni valamit, pedig ingyenes. Szerintem itt is vége lesz, az userek keresnek mást. A PH-hoz már szinte nincs így köze, ennyi erővel bármilyen oldalon lehet hirdetni.
-
mexel
veterán
Azért ez nem ugyanaz a hiszti, mint amikor volt már design váltás. Itt a legnagyobb baj nem pont a színek és a dizájn (pedig azok sem kicsit hibásak ), hanem az, hogy az aprót főleg a fórumozók használták. Olyanok akik szeretnek fórumokat olvasni, írni. Azok használták az expressz, vatera és apronet helyett, akiknek tetszett a PH és a hozzá tartozó topik érzés. Ezzel az új katyvasszal valahogy az fog eltűnni szerintem. Talán érthető mire gondolok. Az más kérdés, hogy hirdetések szempontjából a régi HA funkciói jók voltak. (talán egy értékelés rendszer lehetett volna ami jobb) de nem tolakodtak egymásba a hirdetések, jól látható helyen volt minden, gyorsan szerkeszthető, elérhető, beállítható. Egy hirdetési oldalnak kár olyan funkciókat keresni amik nem oda valók. Most már ez is csak egy lesz a hirdetési oldalak közül, csak ez még ingyenes sem lesz.
-
mexel
veterán
válasz Beaumont #1194 üzenetére
"lecsapni ritkaságokra, olcsón beszerezhető dolgokra, ki tudja mennyire fog ez maradni..."
Ez az ami valószínűleg ki fog már maradni. Olyasmi lesz mint a vatera, csak az hirdet aki fizet, aki fizet az pedig már drágábban akar eladni. A vaterán is ritka már a jó árú hardver. Itt lehetett jó dolgokat venni és nézgelődni, de mivel nem volt kifizetődő csinálni így megszűnt. A tulajokat értem, ingyen én sem csinálnám. Felhasználói szempontból nagyon rossz érzés ez most. Amióta rendszeresen netezek itthonról (kb 2000-2001 óta 2 oldal volt az állandó, minden nap nézett oldalam. Először a HWSW majd a PH. ) A HWSW utóbbi időben már kiesett, ritkán mentem arra, de PH minden nap volt többször is, az apró különösen, pedig már ritkán vásárolok. de jó volt nézgelődni. Úgy tűnik már ez is ki fog esni, valamit nézni kell még -
mexel
veterán
Köszi! Most nem is a szín és a design fáj annyira, mint inkább a "fórum" jelleg elvesztése. (szerintem Te ezt meg is érted, hiszen régi topiklakók vagytok ti is) A neveletlen hsz-ekkel ne is törődjetek, abban már van rutinotok hogy azokat kihagyjátok, azt meg már láttuk a múltkori váltásnál is hogy volt sok javítás és "kedvezés" ha jogos volt a kritika vagy kérés/ötlet esetleg javaslat.
Azt azért mindenki láthatja hogy azért nem megy minden mert új, ez velejárója, ezért kár beírni mindig hogy ez nem megy az nem megy. Idő. Ha majd megy biztosan visszatérünk még egy-két dologra amin érdemes lesz csiszolni. Bízom benne hogy valamit vissza lehet nyerni a régi feelingből. ( a fizetés az más kérdés, arról kár beszélni, az tény és kész )
Türelmet és jó munkát. Lesz bőven[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
A hirdetésfeladás Opera alatt nem működik nálam, úgy néz ki Firefox-al megy. Közben nézem, firefox alatt is teljesen bugos még, pl azt írja nem adtam meg a területet vagy mit, pedig beírtam. Nem látszanak a gombok, stb. Egy kis csiszolnivaló
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Inkább semmi.
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Reggel még csak azon ríttam hogy a google változtatta meg az alap keresőoldalát igoogle-ra, de délutánra az már másodlagos lett
-
mexel
veterán
Szerintem is normálisan kell majd kérni, és megbeszélni a kéréseket. Először viszont csinálják meg nyugodtan hogy működni tudjon, látszik hogy még félkész valami. Ha a beüzemelés meglesz normálisan akkor kellene egy új topik, ami nem fikáz hanem kér, javasol, megbeszél. Eddig is segítőkészek voltak az illetékesek, ha pedig néha elgurul a gyógyszerük nem csoda a sok alsós szintű kommenttól. Majd össze kell gyűjteni azokat a dolgokat amik a felhsználók szerint még kellenének, az esetleges grafikai módosításokat (szín, méretek, elhelyezkedés,stb - persze ha lehetséges lesz) Addig mindenki gyűjtögesse, és várjunk arra hogy egyáltalán működjenek a jelenlegi funkciók. Opera 11.60 alatt pl nekem nem megy, firefoxon igen.
-
mexel
veterán
Alakul amit mutatsz. Ha valaki aki ért hozzá és nekifekszik lehet ebből valami, ha a rendellenességek is megszűnnek.
antikomcsi ötlete is bejött, hogy az oldalt nem 100%-on nézem.
Ami valóban fontos lenne még, hogy a priviket nem kellene szétválasztani a fórumtól. Egyrészt nem értem mire jó, másrészt nem látja az ember ha írtak neki ha a ph oldalain van. (ebből is az jön le, hogy a PH-s hardverapró tulajdonképpen megszűnt és van helyette valami teljesen más új oldal. Legalábbis most ez úgy néz ki. Ennyi erővel bármilyen más oldalra is mehetnénk, mert így már csak annyi lesz a közös a PH-ban és a HA-ban hogy ugyanaz a nick és jelszó kell mindkettőhöz)
Jim-Y ötlete is tetszik: " ha az új motorra, és az új fejlesztésekre egy az egyben ráhúznák a régi átlátható css-ét. Szinte ugyanúgy nézne ki meg működne mint a régi, csak a plusz dolgok bele lennének rakva."
Valami ilyesmi sem ártana, hogy választható legyen 1-2 skin. (pl a mostani a gyerekeknek és metrósoknak, a régi khakibarna a kocka ph-soknak és még egy rózsaszínű vagy karácsonyi)
Sajnos én annyira nem értek ennek az elkészítéséhez, de biztos lenne aki megcsinálja, neki is utalunk szívesen egy kis pénzt
Szerintem ha ezek meglennének (plusz a működés egyes részeit megbeszélni, de ez megint más kérdéskör) akkor máris elégedettebb lenne mindenki és talán a fizetéses rendszer is háttérbe szorulna az örömmámortól. -
mexel
veterán
Nekem is ez jutott eszembe. Ha nem védett a régi ph működés és kinézet lemásolhatná valaki és csinálhatná, olcsóbban is mint az új. Mivel az új HA sem kapcsolódik szinte sehogy a PH-hoz így teljesen mindegy kinek az oldalán hirdetnénk és vásárolnánk. Eddig szinte egybe tartozott, mert átjárható volt mind privi mind fórum-hirdetés ügyben. Most külön oldalakra kell menni, külön belépni,stb. Akkor mi értelme? A PH-s apró megszűnt, helyette van más. Legyen inkább egy más valahol helyette ami a régit idézi.
-
mexel
veterán
Szerintem az hogy a felhasználók érdeke átverések ellen, ez felesleges. Aki h@lye és azt akarja hogy átverjék azt akkor is átverik. Pl egyszer a vaterán észrevettem egy eladót aki gyanús volt: sok egyszerre felrakott termék, csak utalás és egyszerre járnak le. Felhívtam rá a figyelmet, kiderült hogy csaló, már volt is vele gond, törölték a hirdetéseit mielőtt lehúzna mindenkit. Erre mi történik? Néhány vérpistike nekem esett és még azoknak akik szóltak, hogy elrontottuk az üzletüket, mert tudtak volna sok mobilt/laptopot stb venni féláron, és menjünk mi a fenébe. Akkor ki a hvlye? Meg is érdemelte volna a csaló az ilyenmektől a pénzt.
Itt is lehet akármilyen privirendszer, ha valaki át akar verni valakit át is fogja. Legfeljebb utólag majd a modik is elolvashatják hogy jó volt-e a trükk. Ezért kár elrontani egy oldalt.
Amíg vannak emberek akik feltöltenek idegennek egy mobilt a milliós nyeremény reményében, addig úgy sem lehet kiszűrni az ezzel visszaélőket. Talán annyi változás lesz, hogy a csaások nem kis összegűek lesznek hanem nagyobbak, mert kicsivel többet kell majd agyalnia és dolgozni a lehúzós illetőnek. -
mexel
veterán
Csodálom hogy még ilyen türelmes vagy
Mindenkinek ajánlott, kérdés előtt olvasson vissza. Százx leírták hpogy mi van a privikkel, miért lassú az oldal és mik a problémák. Komolyan gondolom, hogy sokan meg is érdemlik az új aprót.
Az olyanok miatt fogják bemondani az unalmast a házigazdák akik idióta módon reagálnak. El fog fogyni a türelem, és majd valóban minden marad így. Most ez van, talán mindenki közös érdeke hogy próbáljon kihozni valamit ebből ha már visszacsinálni nem lehet. -
mexel
veterán
válasz V.Stryker #2424 üzenetére
Off: szereltél is már autót, vagy ezt csak hallottad valakitő? Nekem volt sok német és francia autóm is, és szereltem is nagy részüket. Mára már pláne nem igaz ez az állítás. Persze ebbe nem itt kell most belemenni, sőt egyáltalán nem kell majd belemenni az örök kérdésbe ami nem is lenne lényeges ha nem fújnák fel sokan.
-
mexel
veterán
válasz Winner_hun #3364 üzenetére
Ezzel én is ugyanígy voltam. A kíváncsiság volt erősebb és nyomtam egy ilyent, mert úgysem vásároltam. Azóta sem történt semmi. Csak én nem mertem beárulni magam itt
-
mexel
veterán
Az a baj, hogy akkor ez az új oldalra is igaz lesz. Az törvényszerű, ha valami fizetős lesz akkor sokan eltűnnek (de talán jönnek újak is). A kérdés az, hogy miért fizetnének többen? Ha most kipihentétek magatokat és majd visszajöttök az újjal, lehet hogy érdemes már egy régire hajazó skinnel is előállni (opcionálisan - ha megoldható ilyesmi), akkor talán tizedennyi hiszti sem lenn, mert ha szemmel nem nagyon látni változást akkor az olyan mintha nem is lenne. Alatta viszont az új motor mehetne, új szolgáltatásokkal. Aki viszont csak betéved ide az az újat látná, a modernet.
-
mexel
veterán
Az mindenesetre fontos lenne, hogy ne a bal szélen legyenek teljesen a hirdetések. Szerintem legalábbis nagyon zavaró, hogy egészen a monitor szélén kell olvassak. Középen lenne jó, és a két oldalon lennének a plusz infók, stb.
Ami még kellene: a privát üzenet dolgot nem megroformálni, hogy mindegy legyek hogy éppen a PH-t vag a HA-t nézem, mindig lássam mihez szóltak hozzá és jött-e privim. (jó ötlet volt a kis szám a listánál, hogy mennyi új hsz van a hirdetéseimnél is.) -
mexel
veterán
válasz engine19 #4050 üzenetére
Ugyanezt mondtam én is. Új motor, és két skin. Egy új, hogy látszódjon hogy van fejlesztés, és egy olyan mint a régi hogy a vaskalaposak is maradjanak (ők lennének többen) Az új motor tudná a fejlesztéseket is a régi skinnel is, csak új menüpontokkal kellene kiegészíteni. Nem is lenne felháborodás, legfeljebb a fizetés miatt
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Vajon hányszor lesznek még feltéve ugyanezek a kérdések?
Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest