Hirdetés
Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Hi!
Az eddigi adás-vételek értékeléseit miért nem lehet átpakolni?! Nehogy már mindenki nulláról induljon.
Összességében egyébként egyetértek mindenkivel.
Elismerem, hogy sok munka van benne - de teljesen értelmetlen erőfeszítésnek tartom az egészet, konkrétabban fogalmazva nagyon-nagyon nem jön be. (S, nem voltam vulgáris. )"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz Winner_hun #3028 üzenetére
Az úgy faxa.. szóval lesegessem külön a kettőt, egyre jobb.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
PDAmania-ról akkor tűntem el én is, amikor technet lett a neve és jöttek a bulvárhírek. S, az is tény, h minden aktív tag lelépett - ki pdaplus-ra, ki pdafanclub-ra, ki ide.
..remélem nem ez lesz a vége itt is."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz laci laci #3448 üzenetére
..jah, csak hogy éppen te oda a konyhát csináltad meg és az is szar, nem a fürdőt - a jelen helyzet szerint.
Krytec
Viszlát!
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Megy nekem is az új HA frankón, egy kérdés csupán; van fent 8 apróm, abból egy (a legfontosabb) az istenért nem jön be. "Karbantartás"-t dob rá. Mi lehet a megoldás?
..egyébként olyan apróm is bejön, amit 1 éve sem UP-oltam."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz zedeRIP #3735 üzenetére
Teljesen mindegy, ha Vatera stílus lesz, ha nem.
Előre utalva így is, és amúgy is át fognak bszni, ha olyan emberbe botlasz.
..én már őstag és minimum jó pár pozitív értékelés alatt senkinek nem utalok előre, sőt, az olyan user-rel (ha megbízik bennem), elküldtem magamnak előre - már nem egyszer működött, s természetesen utána fillérre pontosan utalom a pénzt.
Annó én pont vaterán jártam meg 100.000 Ft-tal. Aminek a mai napig nincs nyoma, s gyanítom már nem is lesz, pedig több ember is tett feljelentést az eladó ellen, és SEMMI. Ráadásul nem 0 napos újonc volt, hanem 100+, csak pozitív értékeléses.Úgyhogy a biztos csalásokat gyakorlatilag lehetetlen kiszűrni - maximum ebay-hez hasonló - paypal-es fizetési módszerrel működne.
kerekfej
Igen, valami hasonló mehetne, de én megjeleníttetném Hardveraprótól függetlenül is az adatlapokon az értékeléseket. Természetesen nem a fórumba beírt nicknév alatt, de ha valaki külön megnyitja, akkor látszódjanak az eddig értékeléseinek a kimeneteli.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Szavaztam én is, de ez brutálisan nő.
mod.
Áh, ez így fail, annyiszor szavazol ahányszor akarsz. 1 percen belül 125 lett a "maradjon" is, előtte volt kemény 7.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz teglasz #3814 üzenetére
Tök mind1, nézd végig a topikot - hányan írták, h "Igen, legyen az új!" Kb. pont az a 7 ember aki az elején szavazott az akkor 300 szavazattal szemben, most meg egy qrván ráérő Troll ráugrott az egérre és jó poénnak tartja, h egy szintre hozza, vagy megfordítsa.
-
runner 125
nagyúr
válasz kerekfej #3821 üzenetére
..szerintem korrekt, nekem tetszik.
De, ahogy fentebb is írtam, én külön az adatlapon is jelezném az adás-vételek értékelését, így nem csak a hardveraprón jelenne meg, ha valaki megnyitja a másik (vagy a saját) profilját.
-
runner 125
nagyúr
Ez sem lesz jó.. őszintén, most került be, pár perce.. Kérdem én; hol van az a pár user aki az újra kattintott? Itt kussol, de kerek, érvelt véleményt alkotni már nem mer itt?!
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Gyanítom sms alapú kiemelés lesz, s szvsz (leglábbis szerintem úgy fair és korrekt), ha egy bizonyos hirdetés számig ingyenes az apró, majd utána fizetős. A legtöbb általam is aktívan látogatott aprók is így működnek.
Aktív témák
Hirdetés
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest