- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- LG OLED48CX TV mint monitor
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
V.Stryker #2424 üzenetére
kezdem beleásni magam az újdonságokba, és az a véleményem, hogy direkt lett ennyire lebutítva, illetve számunkra átláthatatlanná téve a dolog, hogy az apró kiegekért pl kiemelés, el lehessen kérni egy sms-t..
tehát amint van kiemelve pár dolog, kezd jó lenni az összkép, csak sajna nem úgy van elsütve, hogy alapban is átlátható, pl engem nagyon zavar, hogy tényleg ömlesztve van minden hirdetés, szinte nem is észrevehető, hol kezdődik az egyik és hol a vége.. mert a felváltott háttérszín helyett ugyanaz a háttér van. ha minden ki lenne emelve, akkor meg azért nem lenne látható semmi..inkább egy vastagított keretes kiemelést javasolnék, amellett, hogy minden páratlan hirdetésnek egy árnyalattal lehetne másabb a háttere, mint minden párosnak..
-
mexel
veterán
válasz
V.Stryker #2424 üzenetére
Off: szereltél is már autót, vagy ezt csak hallottad valakitő? Nekem volt sok német és francia autóm is, és szereltem is nagy részüket. Mára már pláne nem igaz ez az állítás. Persze ebbe nem itt kell most belemenni, sőt egyáltalán nem kell majd belemenni az örök kérdésbe ami nem is lenne lényeges ha nem fújnák fel sokan.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged