- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- bullseye: Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komorgó
csendes tag
Tapasztalatok.
Mi is ez?
A smart watch jelző kissé túlzás, inkább az óra formájú fitnesz band elnevezés fedi a valóságot.Külső:
Az óra rész anyaghasználata elsőrangú, elvileg alumínium, és nagyon könnyű. A szíj viszont az MI Band szintjét hozza (=alapszint). A mágneses töltő csatlakozó nagyon praktikus, ez szerintem nagyon jó ötlet egy ilyen jellegű eszköz töltésére az olcsóbb modellek esetén).Kijelző:
A felbontás tényleg alacsony, csak a Minecraft rajongóknak ajánlom. Az MI Band 2-höz hasonlóan itt is ki van jelölve egy érintésérzékeny rész a kijelzőn, amivel váltani lehet a funkciók között.Szoftver:
Faék egyszerűséggel rendelkezik. A tapicskolással lehet váltani a lépésszámláló, kalória stb. között. Ha nem nyúlunk hozzá, akkor nagyjából fél perc után lekapcsol a kijelző. Sötét kijelző esetén mindig ugyanolyan sorrendben jönnek be az adatok, ha hozzáérünk: óra, lépésszámláló, kalória stb. Beállítási lehetőségek nincsenek. Az eszköz nagy hiányossága, hogy a telefonnal való szinkronizálás nélkül rossz időt mutat. Mindig csak az adott nap adatait mutatja, így célszerű napi szinten szinkronizálni.App:
Gyalázatos, hogy a nyelvi support kimerült egy automatikus fordításban. És mivel alapból a telefon nyelvét érzékeli, így ez nálam magyar volt. Elviekben, mert például a regisztráció menüpont is egy felismerhetlen szóval volt jellemezve. Tippre megtaláltam, majd belépve és angolra állítva már adta magát az összes menüpont.
Mivel nálam egyáltalán nem ismerte fel az eszközt, így nem igazán tudtam mit kezdeni vele.Konklúzió:
Ez egy játék, ha kijelzős eszköz kell, akkor inkább az MI Band 2-őt ajánlom.Helló, 3-4 napja tesztelek egy ilyet, és nem tudok pozitívan nyilatkozni. Sem szoftver, sem hardver szinten nem üti meg a mércét. Az egyetlen verzió az androidos appok között, ami hajlandó működni, az az, amelyiknek a qr kódja a dobozon volt, a gyártó ad egy subdomain letöltési linket a 4.1 verzióhoz. Tisztán angol nyelvű.
De nem is ez az igazi baj.
A problémák már a bluetooth párosításnál kezdődnek. Eddig nem találkoztam olyannal, hogy a Huawei Mediapad tablet kérés nélkül elfelejtette a párosított eszközt, ezzel viszont bármikor megesik. Akitől kaptam az órát, eleve társítani sem tudta a telefonjával.
Két napig volt a kezemen. Az első éjszaka után még ki tudta olvasni a tablet az alvási ciklust, ma már nem sikerült. A lépésszámot, kcalt, távolságot igen. De hiába ismertettem fel újra a tablet bluetooth részével az eszközt, a kezelőszoftveren belül újra kellett, és igen nehezen ment, 4-5 próbálkozás után. Tehát a szinkronozás nem leányálom.
Még tudnék a szoftveres gondjairól mesélni, de minek?
Visszarakom a dobozába és elteszem, valószínűleg a gazdája eladja, mert ő sem ilyen lovat akart. -
petipetya
nagyúr
Tapasztalatok.
Mi is ez?
A smart watch jelző kissé túlzás, inkább az óra formájú fitnesz band elnevezés fedi a valóságot.Külső:
Az óra rész anyaghasználata elsőrangú, elvileg alumínium, és nagyon könnyű. A szíj viszont az MI Band szintjét hozza (=alapszint). A mágneses töltő csatlakozó nagyon praktikus, ez szerintem nagyon jó ötlet egy ilyen jellegű eszköz töltésére az olcsóbb modellek esetén).Kijelző:
A felbontás tényleg alacsony, csak a Minecraft rajongóknak ajánlom. Az MI Band 2-höz hasonlóan itt is ki van jelölve egy érintésérzékeny rész a kijelzőn, amivel váltani lehet a funkciók között.Szoftver:
Faék egyszerűséggel rendelkezik. A tapicskolással lehet váltani a lépésszámláló, kalória stb. között. Ha nem nyúlunk hozzá, akkor nagyjából fél perc után lekapcsol a kijelző. Sötét kijelző esetén mindig ugyanolyan sorrendben jönnek be az adatok, ha hozzáérünk: óra, lépésszámláló, kalória stb. Beállítási lehetőségek nincsenek. Az eszköz nagy hiányossága, hogy a telefonnal való szinkronizálás nélkül rossz időt mutat. Mindig csak az adott nap adatait mutatja, így célszerű napi szinten szinkronizálni.App:
Gyalázatos, hogy a nyelvi support kimerült egy automatikus fordításban. És mivel alapból a telefon nyelvét érzékeli, így ez nálam magyar volt. Elviekben, mert például a regisztráció menüpont is egy felismerhetlen szóval volt jellemezve. Tippre megtaláltam, majd belépve és angolra állítva már adta magát az összes menüpont.
Mivel nálam egyáltalán nem ismerte fel az eszközt, így nem igazán tudtam mit kezdeni vele.Konklúzió:
Ez egy játék, ha kijelzős eszköz kell, akkor inkább az MI Band 2-őt ajánlom. -
gery2123
őstag
Hát a CM rendszer nem hiszem, hogy bajnak kéne lenni. Mondjuk tény és való, hogy az AOSP romok máshogy működnek, mint a Google gyári romja de, hogy ezért ne ment volna?
Esetleg egy másik Romot próbálj majd meg, ha lesz másik óra és azzal se megy majd. -
Zsolaf
addikt
Nem kizárt, a Cyanogen egy kiherélt rendszer, én anno nem sokáig hagytam az GS2-n.
-
petipetya
nagyúr
Megvették, így nullán vagyok vele. Mondanom sem kell, hogy egyből felismerte a vásárló személy telefonján lévő app.
Ha a Cyanogen OS miatt volt ez, akkor lehet a következő próbálkozásra vásárolt óra sem fog működni?
-
petipetya
nagyúr
Megmosolyogtató, az tény.

Persze hogy érdekel, csak jobban utána kell majd járnom. A YouTube-on minden infó meglesz, ám idő kell hozzá.
-
gery2123
őstag
Igen, itt a videó: YouTube
Más módszer nincs, a telót restartoltam és úgy sem párosítja az eszközt. Az MI Band-et direkt leszedtem, de az sem használt (ezt amúgy pikk-pakk vissza tudtam párosítani a telóval). Nem kínlódok vele, meghirdetem majd, és ha az illető telójával párosítható, akkor megveszi.
An ez nem volt hosszú életű akkor

Ne haragudj de nem tudok rajta nem mosolyogni, persze ha velem lett volna ez, nem lenne ennyire vidám fejem. Még szerencs, hogy nem olyan nagy tétel volt.
Esetleg másik kiszemelt van? -
petipetya
nagyúr
Igen, itt a videó: YouTube
Más módszer nincs, a telót restartoltam és úgy sem párosítja az eszközt. Az MI Band-et direkt leszedtem, de az sem használt (ezt amúgy pikk-pakk vissza tudtam párosítani a telóval). Nem kínlódok vele, meghirdetem majd, és ha az illető telójával párosítható, akkor megveszi.
-
gery2123
őstag
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
Már 1 órája szenvedek vele, és nem sikerül párosítani. Nem jöttem rá, hogy bluetoothon keresztül vagy a dobozon lévő második kóddal kellene valamit kezdeni. Mindenesetre egyik sem vezetett eredményre.
-
Zsolaf
addikt
Na kíváncsi vagyok milyen.. Nekem iphone-om van tehát ios, majd meglátom milyen az app-ja
-
petipetya
nagyúr
Az androidos appot angol nyelven érdemes használni, mert ezek a csibész kínaiak a Google Fordító segítségével adtak hozzá több nyelvet. Nekem a magyar nevű menüpontok nem voltak értelmezhetőek, ám angolul egyből felisnertem azokat.
A cucc töltőn van, így még nem igazán néztem bele.
-
petipetya
nagyúr
A tapasztalatok valószínűleg csak pár nap viselés után lesznek meg. Például a pontosság is össze lesz hasonlítva az MI Band és a telón lévő Google Fit párossal.
Persze ha van rá igény, akkor a napi tapasztalatokat is megosztom majd, illetve unboxing videót is tervezek. Maga az írás pedig nem a címlapra fog kerülni, mert nincs kedvem újabb 3 hetet várni arra, hogy kitegyék.
Megérkezett az MiFone L58. Kész az unboxing videó, amit rövidesen feltöltök.
Ez az első ilyen videóm. Nem gondoltam volna, hogy többször kell nekifutni a dolognak.

-
petipetya
nagyúr
A tapasztalatok valószínűleg csak pár nap viselés után lesznek meg. Például a pontosság is össze lesz hasonlítva az MI Band és a telón lévő Google Fit párossal.
Persze ha van rá igény, akkor a napi tapasztalatokat is megosztom majd, illetve unboxing videót is tervezek. Maga az írás pedig nem a címlapra fog kerülni, mert nincs kedvem újabb 3 hetet várni arra, hogy kitegyék.
-
gery2123
őstag
Szerintem az sms-t nem fogja kiírni, már csak a felbontás miatt sem.
Végre, azt írják az országban van a cucc (alulról-felfelé):
2016-07-05 15:15:36 Your shipment has arrived at the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.
2016-07-05 07:51:10 Departure to country of destination
2016-06-29 13:00:00 Arrival at export hub
2016-06-29 00:01:00 Item is ready for transport
2016-06-28 11:42:07 Item is announced / bpost received the informationNa akkor hátha a héten megkapod és mi is láthatjuk

Kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz, mert egy androidos óra ami szép még mindig drága nagyon... -
petipetya
nagyúr
Szerintem az sms-t nem fogja kiírni, már csak a felbontás miatt sem.
Végre, azt írják az országban van a cucc (alulról-felfelé):
2016-07-05 15:15:36 Your shipment has arrived at the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.
2016-07-05 07:51:10 Departure to country of destination
2016-06-29 13:00:00 Arrival at export hub
2016-06-29 00:01:00 Item is ready for transport
2016-06-28 11:42:07 Item is announced / bpost received the information -
Zsolaf
addikt
Köszi.
Nem valami bonyolult a menüje. Nem is értem, mitől okosóra, hiszen ez inkább ez fitnesz karpánt, idő kijelzéssel. Kb. mint az MI Band 2, amely szerintem elég csúnyán néz ki az ember csuklóján.Szerintem az okosóra olyan 10-15ezer körül kezdődik, talán egyszer egy olyat is sikerül szerezni.
Persze ha az L58 beválik, akkor ki tudja meddig lesz nálam.
Én is néztem mar sok okosorat, de úgy gondolom amire kell arra ez is jó. Nekem óra, hívás jelzés, SMS értesítő (nem tudom az üzenetet el lehet e olvasni), ébresztő, ennyi elég is. És bírja sokáig. Szerintem ezzel a kijelzővel bírni fogja.

-
petipetya
nagyúr
Köszi.
Nem valami bonyolult a menüje. Nem is értem, mitől okosóra, hiszen ez inkább ez fitnesz karpánt, idő kijelzéssel. Kb. mint az MI Band 2, amely szerintem elég csúnyán néz ki az ember csuklóján.Szerintem az okosóra olyan 10-15ezer körül kezdődik, talán egyszer egy olyat is sikerül szerezni.
Persze ha az L58 beválik, akkor ki tudja meddig lesz nálam.
-
Zsolaf
addikt
-
Zsolaf
addikt
-
petipetya
nagyúr
-
Zsolaf
addikt
-
petipetya
nagyúr
-
Zsolaf
addikt
-
petipetya
nagyúr
-
Zsolaf
addikt
-
petipetya
nagyúr
Tue, 28 Jun 2016 11:42:07
Status:
Item is announced / bpost received the informationWed, 29 Jun 2016 00:01:00
Status:
Item is ready for transport -
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
Rendben. Addig is tudok mutatni fotókat két hagyományos óráról, melyeknek a számlapja pontosan 4 cm átmérőjű:
kínai
Casio mellett
Casio különA Casio csak azért néz ki jobban a csuklómon, mert gusztusosabban tálalja magát. Ebből kifolyólag a MiFone L58 is jól néz majd ki használat közben, de a perdöntő erejű bizonyíték úgyis a fotó lesz.
-
C0R0
csendes tag
Ha csinálnál egy képet, amin a kezeden van, azt megköszönném

-
petipetya
nagyúr
-
gery2123
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- DJI Mini 2 SE
- P16s Gen2 16" FHD+ IPS i7-1360P RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS RTX 5070 TI 16GB GDDR7 PRIME OC - Gari 2028.04.10. -ig - Eladó!
- Eladó - DELL Inspiron, DELL Latitude, HP EliteDesk, DELL PowerEdge R630
- HP 14-dk0009nh FHD IPS Ryzen 3200U Radeon 530 16GB 256GB NVMe magyar bill gar
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mivel nálam egyáltalán nem ismerte fel az eszközt, így nem igazán tudtam mit kezdeni vele.

Nem valami bonyolult a menüje. Nem is értem, mitől okosóra, hiszen ez inkább ez fitnesz karpánt, idő kijelzéssel. Kb. mint az MI Band 2, amely szerintem elég csúnyán néz ki az ember csuklóján.