- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gerner1
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Teljesen inkompetens vagyok a szárazföldi növény nevelésének témakörében, szóval láma kérdések fognak következni. Jelenleg épp nincs semmilyen hobbim, az akvarisztikával pár éve hagytam fel. Szeretem a csípőset, na meg a kihívásokat, úgy hogy arra gondoltam, hogy nevelhetnék itthon valami paprika-különlegességet saját részre, kis mennyiségben.
Na most ahhoz, hogy ez megvalósuljon, mire lesz szükségem, illetve mekkora fába vágnám a fejszémet? Anno az akvarisztikánál bújtam az akvarista.hu-t és lépésről-lépésre haladtam, végül igen impozáns eredményt értem el hosszú évek alatt. A topiknak nincs összefoglalója, ahol kezdőknek lennének nevelési tippek, úgy hogy bátorkodom itt kérdezni inkább. Maximum egy íróasztalnyi felület áll rendelkezésemre, szóval tényleg csak hobbikertészetre kell gondolni. Akvarisztikából fennmaradt armatúrát gondolom még hasznosítani is tudnám (sőt, még egy Sylvania Grolux csövem is van!).
Ha linket küldtök, ahol olvasgathatok a témáról, nekem az is jó, csak kapnom kell egy kis kezdőlökést
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo 16db mag van a csomagban.Hogyan ültessem el őket? Mindegyik mehet egy cserépbe egyszerre? Vagy inkább szedjem őket...
- Nintendo Switch
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 10
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest