Hirdetés
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulupeti
senior tag
válasz vendingo #7901 üzenetére
Az engem is két éve, 2016 óta chilizek, de az M-Gardenes kelési arány az valami félelmetesen rossz volt, de a tiédtől bizonyára jobb, ahogy olvasom, meg sem kaptad a megrendelésedet.
#7902Moleman
Én Jalapeno Earlyt, valamint Jalapeno Biget.
Nagyon szeretem a Jalapenot, frissen és savanyítva is.
Wow, átteleltetted, az komoly. Én az első évemben, 2 vagy 3 tő Red Savina Habanerot, következő évben elképesztően sok volt rajta.[ Szerkesztve ]
-
gulupeti
senior tag
Jalapeno magot melyik magyar oldalról lenne érdemes rendelnem, aki megbízható?
M-Gardent azt kihagynám, volt tőlük magom talán tavaly előtt, de kritikán aluliak voltak.
Eddig minden év elején Semillastól rendeltem, de idén már csak Jalapenom lesz, semmi kínai brutál paprikát nem tervezek, így marad a itthoni beszerzés.
Köszönöm. -
gulupeti
senior tag
Én így állok jelenleg, az idei a második évem, hogy chilit nevelek, azaz ez már a paprikaszezon v2.0, ha már hardveres-szoftveres oldalon vagyunk.
Tavaly egy fűnyíró papírdobozában neveltem két db. E14-es 6500k-s kompakt fénycsővel, idén építettem egy nagyobb dobozt. Led világítással indítottam + a tavalyi két darab E14-es izzó, fűtés gyanánt. A led szalag fényereje kb. másfél hét alatt ötödére csökkent, pedig hőelvezető alumínium profil is volt hozzájuk, nem is értem az egészet, pedig Kínából rendeltem a szalagot , így muszáj volt világítást cserélnem.
Február 25-én vetettem, a magokat a Semillas.de-ről rendeltem. A kelési arány kb. 90% körül volt, így ezt az oldalt ajánlom másnak is a magok beszerzésére, ha valaki esetleg még rendelésben gondolkodik. Szerintem még nem késő, tavaly április közepén vetettem és még mindig van Habanero szószom.
Gary kutya is aktívan részt vesz a napi teendők elvégzésében.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest