Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Kalandor: Habemus papam
Új hozzászólás Aktív témák
-
A paprikák még húsosak voltak, csak a Joe`s Long Cayenne paprikák legvége volt kiszáradva. A hozzá rakott sótól kis levet engedett a keverék (volt benne fokhagyma és vöröshagyma is), így elég ideig darálva eléggé krémes, pépes lett a cucc.
Mondjuk több paprika-darab és egész mag maradt benne, mintha botmixerrel estem volna neki, az tényleg teljesen elkrémesíti a keveréket.
-
Először összedaraboltam 1 cm-es darabokra a paprikákat, így tettem a turmixgépbe (magokat nem szedtem ki).
Ment bele só (mert akkor enged levet, ha van benne egy kis só, könnyebb így turmixolni), utána ment bele őrölt feketebors, egy nagyon kis fej vöröshagyma, 1 kis gerezd fokhagyma, és egy késhegyni nátrium benzoát.
Jó sokáig turmixoltam, hogy jó krémes legyen (ennek ellenére elég sok mag egyben maradt).
A kést, amivel a paprikát daraboltam elmostam a csap alatt. Ennek ellenére később, amikor az asszony a főtt kukoricát darabolta, akkor ez a kés került a kezébe, panaszkodott is, hogy csípős lett a késtől a főtt kukorica
Új hozzászólás Aktív témák
lo 16db mag van a csomagban.Hogyan ültessem el őket? Mindegyik mehet egy cserépbe egyszerre? Vagy inkább szedjem őket...
- PLC programozás
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- TCL LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-560M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest