- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koree
csendes tag
válasz
freaghill #5846 üzenetére
Virágzástól Volldünger Linzet szoktak ajánlani, de majd a nálam tapasztaltabbak kijavítanak ha tévednék.
Sajnos való igaz hogy nehéz adagolni kis mennyiségben - én pl. másfél liter vízhez negyed teáskanálnyit szoktam, és 2 hetente 1x locsolom meg vele. Ennél sűrűbben/többet nem mertem neki adni, de ez kb. működött annyira amennyire nekem szükségem volt rá. Én is várom a javaslatokat e téren, egy tavalyról átmentett Orange Habanerot kezelgetek vele.
-
t3tv3s
tag
válasz
freaghill #5742 üzenetére
Kompakt fénycsöveket elfelejteném, mert fogyasztásukhoz képest gyengébbek, mint a normál e27-es LED izzók. Akkor szoktak ilyet használni ha kis területet kell megvilágítani, de nem akarnak/tudnak több izzót működtetni. Ilyenkor 3000-4500lumenes kompaktot vesznek (darabja kb 6000ft-ról indul )ami bevilágítja a kisebb growboxokat. Mindenképpen porcelán foglalatot vennék.
Growboxod saját készítés lesz vagy vásárolt?
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
freaghill #5676 üzenetére
Hosszabbító, és akár az általad mutatott eszköz, vagy csinálsz, vagy veszel szerelt vezetéket amin van dugó kapcsoló és aljzat. Nekem így van. Az előre szerelt olcsóbb, mintha te raknád össze. Kapcsolós vezeték:
[link]
Csak foglalat kell rá.TeeJay: Szerintem aki 10 magot rendel, nem nagyon adja el a felét, mert nem tudhatja mennyi kell ki. Inkább rendelj, vagy lemaradsz az ültetéssel.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
freaghill #5656 üzenetére
Ezt próbáld ki:
Ezt egy másik oldalról szedtem én is:
"Más: úgy tűnik (kop-kop-kop
, sikerült győzelmet aratni az üvegházi molytetűk felett,
a 0,8 Actara 0,4 Cyperkill vitte őket... kifújáskor csinált egy nagy taglót a Cyperkill,
aztán már másnapra ujra felszaporodtak, de sztán szépen fokozatosan pusztulgattak is az
újak, úgyhogy egy olyan másfél hét alatt elfogytak...
Mondjuk az tisztán látszik, hogy töményebb cucc kell ellenük az általában ajánlottnál,
a Cyperkillre ez rá is van írva (más kártevő ellen 0,15-0,2, itt kell a 0,4, magyarán
a 1,5 ml-es ampulla nem 10, hanem kb. 3,5 liter vízbe,
de az Actarából is kell az általános 0,4 helyett a 0,8 - mondjuk ez még jócskán benne van
a tripszek ellen ajánlott max 2-ben...)
Úgyhogy arra jöttünk haza a hosszú hétvége után, hogy nix rajzó molytetű)
Mondjuk valszeg az a titok, hogy így marad hatásos koncentráció a növényben még akkor is,
amikor 5 nap múltán lepetézik a permetezés után frissen kelt nemzedék, tehát áthidalja
a viaszos burokban töltött "holtidőt".../"Mospilan+Dimilin vagy Actara+Dimilin 3 x ismételve bevált nálam liszteskék ellen."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo 16db mag van a csomagban.Hogyan ültessem el őket? Mindegyik mehet egy cserépbe egyszerre? Vagy inkább szedjem őket...
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Milyen notebookot vegyek?
- Exkluzív órák
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Old Skies teszt
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy Tab S10 FE, S10 FE+, S9 FE, S9, S9+, S9 Ultra ,S10+ , Tab S10 Ultra
- PNY GeForce RTX 4070 12GB VERTO Dual Fan videokártya,hibátlan működéssel,tesztekkel!
- 10/25G hálókártyák, DAC kábelek, SFP+ modulok, optikai kábelek, Fibre Channel kártyák
- Gamer PC 11600kg/16gb ram/6gb vga/stb stb
- Assassin's Creed - Shadows - BONTATLAN
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest