- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsipontaz
csendes tag
válasz
energy4ever #6398 üzenetére
Nem ajánlom, hogy ilyet vegyél, én is ilyen „Grow your own Red Habanero” készletet vettem (igaz, hogy az ebayen, de az mindegy), egy az, hogy baromi drága (én akciósan vettem, de így is drágább, mintha magad raknád össze), kettő, hogy könnyen előfordulhat, hogy nem az lesz belőle, mint ami rá van írva Az egyik chilis csoportban konkrétan valami édes, nem is csípős hegyes paprika lett a Carolia Reaper helyett, és én se Habanerot nevelgetek lassan 4 hónapja, hiába volt az rá írva. Szóval kerülendő az egész. Azért abban reménykedek, hogy az enyém legalább csípni fog...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo 16db mag van a csomagban.Hogyan ültessem el őket? Mindegyik mehet egy cserépbe egyszerre? Vagy inkább szedjem őket...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest