- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter Kiss
őstag
És pár perce a podman-t cseréltem docker-re, mert egy hulladék.
-
Peter Kiss
őstag
Eközben a Godaddy hányást (letiltották pár hete az API-t azoknak, akiknek nincs legalább sok domain-jük) lecseréltem legalább management szempontjából Cloudflare-re, egyelőre nem tudtam átvinni teljesen, mert mint registrar még nem támogatják az .eu-t sajnos.
-
sonar
addikt
visszatalálos hsz
-
Zsolt_16
tag
Jó kis leírás szerintem sokak számára nagy segítség lesz. Emlékszem még mikor certbotot és alap nginxet használtunk és a config fáljba kellet szenvedni vele. Ez azért egyfokkal szebb megoldás már. Mondjuk én úgy emlékszem hogy valahogy belelehet játszani a custom location-t hogy működőn az „Advanced” fül alatt nginx configgal tudod neki megadni.
Bár ha nincs semmilyen port specifikus szolgáltatásod otthon (pl vpn) akkor nézd meg a cloudflare szolgáltatásait is. Ott nagyon jó auth megoldásokat tudsz alkalmazni egyszerűen. -
Peter Kiss
őstag
Lehet, legközelebb a router-emre rakom a proxy-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X hibátlan működéssel
- PS5 BF6 +PS portal fekete bontatlan újak..
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660 Super, Ryzen 5 5500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! (39)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 93300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest