- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Az automatikus csatlakozásnál igen. Nálam az Android-os Box-om nem látja magától a gépem, ezért ez ott nem működik. A manuális beállításnál viszont sehogy sem tudtam csatlakozni. FTP-vél detto nem. Ezt kevertem szóval egy részére nem emlékeztem jól sorry... Viszont annyi, hogy TC + LAN plugin-nal egyből sikerült manuálisan is.
-
gabro0
őstag
Amit írtál az egyik, bár nem érint, mivel a telefonom nem képes biometrikus azonosításra.
A számláló ami mutatja hány fájl van a mappákban és mekkora a mérete csak dísz. Az üres mappára azt írja van benne valami, ha mappán belül van még 5 mappa vagy üresnek jelzi vagy hogy 5 fájl van benne (nincs rejtett fájl), pár fájlt tartalmazó. Áhhh hektikus az egész. Jó még egyszer sem volt és nem egyedi hiba. A következő pedig ebből jön. Nem egyedi: a fejlesztőnek szépen megírják a problémákat, csak nagy ívben tesz rá (itt lehet válogatni). Szóval nincs rendes támogatás.
Csak hogy még egy példát említsek: a Windows 10 őszi alkotói frissítés (1709) kikapcsolta alapból az SMBv1 támogatást [link] és SMBv2-vel helyettesítette. A v1 csak bütyköléssel hívható elő és minek, ha ott a jobb v2. Legalább 10 éve elérhető a szabvány, nem új dolog. Ennek ellenére a v1 kikapcsolása után szűk fél évvel kapcsolt a fejlesztő, hogy hoppá, kéne v2 támogatás.
Megint másik dolog: emlékeim szerint 1 teljes évig volt benne egy olyan felhőszolgáltatás, amit megszüntettek. Ha nem olvas híreket, esetleg emaileket a felhasználó, azt hiheti hogy hibás az alkalmazás. Valójában jól működik, csak hát nincs mihez kapcsolódnia.
Összegezve tök jó alkalmazás lenne, csak túl sok idő után kerül be egy-egy javítás és hiába írják le az emberek mi a gond, jó ideig nem reagálnak rá. Sajnos mind saját tapasztalat, sokat szívtam, mindenben kerestem a hibát csak a fájlkezelőben nem. Fájlkezelés alap OS funkció, nem gondolná az ember, hogy hibás lehet... Nem az OS hibája, tudom, csak na.
-
gabro0
őstag
+1, flasht nem ajánlatos már használni.
Még két appot ajánlanék:
Az egyiket a Wake on Lan - mit Widget helyett, Wake On Lan. Az ajánlóban lévőt nem próbáltam ugyan, de a Playes megjelenése nem győzött meg. Utóbbit viszont bátran ajánlom mindenkinek, hosszú keresgélés után találtam.
A másik az FX File Explorer fájlkezelő. Én a Solid File Explorer hülyeségei miatt kerestem egy alternatívát, bejött. (XDA-s fejlesztés, ennek megfelelő az alkalmazás minősége)
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% Számlával! Dell PRECISION 5570 i7-12800H / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 2000 8GB! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest