- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
PatriCía
csendes tag
köszönjük szépen a jókívánságokat.

most egy nehéz időszak jön... neki érettségi...
-
törölt tag
-
malwy
senior tag
-
szablya
aktív tag
-
moha21
veterán
-
törölt tag
-
PatriCía
csendes tag
Ohh köszönöm mindegyikőtöknek
.Hát úgy képzeld el, hogy én olyan vak voltam... mindenki tudta csak én nem vettem észre... pedig még a verset is mutatta...és én nekem nem esett le, hogy miről szólt
-.-
Na de azóta sokkal boldogabb érzésekről írt.♥ -
Sweet Lou 6
addikt
Szép írás. Sajnos a legtöbb csaj ribanc, nehéz olyat találni, aki nem. Maradj meg ilyennek!

-
malwy
senior tag
-
raczger
őstag
Tetszett az írás, nagyon megfogott
Hát igen, már a cikkből, plusz a hozzászólásaidból is látszik, hogy nem az a fajta vagy, mint most az átlag (minden hétvégén party + halálrészegen hazamennek, amit vagy túlélnek, vagy egy villaszoszlopra csavarodva találják magukat). -
PatriCía
csendes tag
-
szablya
aktív tag
-
törölt tag
-
PatriCía
csendes tag
-
PatriCía
csendes tag
-
PatriCía
csendes tag
hmm. ne is mond. jaj mindig ez ment. "most annyira szerelmes vagyok, hogy juuuj. -.-" Úgy vagyok, hogyha tehetném kihagytam volna jópár embert az életemből. Ez most úgy hangzik, mintha minden héten 'váltanék'. De nem.
Eddig ebben a kapcsolatban vannak a legerősebb érzelmeim. :$ (:Tapasztaltabb lettél. Lehet, hogy majd jönni fog az a bizonyos valaki

-
törölt tag
-
szablya
aktív tag

Egyébként az írásod ügyes, csak kicsit zavaró a sok szóismétlés

-
törölt tag
-
Magnum_
nagyúr
-
PatriCía
csendes tag
-
törölt tag
-
PatriCía
csendes tag
-
törölt tag
Szép kis történet. Az a baj, hogy manapság nem minden lány olyan, mint például Te. Manapság csak a pénztárca és az "arcod mérete" számít...

-
PatriCía
csendes tag
-
malwy
senior tag
Oké a cikk, jó mondanivaló, jó vég, de az elején eléggé elcseszted. Szegény gyerek

Bár most boldogok vagytok. Maradjon így tovább.Egyébként úgy jön le, mintha ő szeretne jobban. Sőt ő szeret, te pedig azt szereted, hogy szeretnek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Lian Li akkordokat pendít meg az ASUS új, TUF szériás géplakja
- Autós topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fujifilm X
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- 3D nyomtatás
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkBook Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB, RTX 4060(8GB) IPS 60Hz
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.