- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
PatriCía
csendes tag
köszönjük szépen a jókívánságokat.

most egy nehéz időszak jön... neki érettségi...
-
törölt tag
-
malwy
senior tag
-
szablya
aktív tag
-
moha21
veterán
-
törölt tag
-
PatriCía
csendes tag
Ohh köszönöm mindegyikőtöknek
.Hát úgy képzeld el, hogy én olyan vak voltam... mindenki tudta csak én nem vettem észre... pedig még a verset is mutatta...és én nekem nem esett le, hogy miről szólt
-.-
Na de azóta sokkal boldogabb érzésekről írt.♥ -
Sweet Lou 6
addikt
Szép írás. Sajnos a legtöbb csaj ribanc, nehéz olyat találni, aki nem. Maradj meg ilyennek!

-
malwy
senior tag
-
raczger
őstag
Tetszett az írás, nagyon megfogott
Hát igen, már a cikkből, plusz a hozzászólásaidból is látszik, hogy nem az a fajta vagy, mint most az átlag (minden hétvégén party + halálrészegen hazamennek, amit vagy túlélnek, vagy egy villaszoszlopra csavarodva találják magukat). -
PatriCía
csendes tag
-
szablya
aktív tag
-
törölt tag
-
PatriCía
csendes tag
-
PatriCía
csendes tag
-
PatriCía
csendes tag
hmm. ne is mond. jaj mindig ez ment. "most annyira szerelmes vagyok, hogy juuuj. -.-" Úgy vagyok, hogyha tehetném kihagytam volna jópár embert az életemből. Ez most úgy hangzik, mintha minden héten 'váltanék'. De nem.
Eddig ebben a kapcsolatban vannak a legerősebb érzelmeim. :$ (:Tapasztaltabb lettél. Lehet, hogy majd jönni fog az a bizonyos valaki

-
törölt tag
-
szablya
aktív tag

Egyébként az írásod ügyes, csak kicsit zavaró a sok szóismétlés

-
törölt tag
-
Magnum_
nagyúr
-
PatriCía
csendes tag
-
törölt tag
-
PatriCía
csendes tag
-
törölt tag
Szép kis történet. Az a baj, hogy manapság nem minden lány olyan, mint például Te. Manapság csak a pénztárca és az "arcod mérete" számít...

-
PatriCía
csendes tag
-
malwy
senior tag
Oké a cikk, jó mondanivaló, jó vég, de az elején eléggé elcseszted. Szegény gyerek

Bár most boldogok vagytok. Maradjon így tovább.Egyébként úgy jön le, mintha ő szeretne jobban. Sőt ő szeret, te pedig azt szereted, hogy szeretnek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Diablo IV
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Witcher topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One mobilszolgáltatások
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i7-640LM I 4GB I 160GB I DVDRW I 12,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! HP 14-ck0xxx - i5-7GEN I 4GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.