- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Paksi Atomerőmű vezérlőrendszere.
Vagy az Audi fékrendszere...Szerintem laikus is érti ezeket nem lehet ingyenes szoftverekkel üzemeltetni.
Nem csak pénzügyi okai vannak, hanem nyilvánvaló joskapista nem rendelkezik elég információval, hogy a laptopján összebarkizza ezeket. És a "fogyasztó" sem szeretné... mert a bizalma, biztonságérzete ezekben az esetekben erősebb iránymutató mint az ingyenes szoftverek iránti vonzalma.******
Szóval ez érvényét vesztette:
Ingyenesen nem kiváltható szoftver viszont nem létezik és ha szerinted van olyan, akkor itt neked vannak, nem is kicsit mély hiányosságaid! -
A kérdést nem nagyon értem, hogy érted, hogy a programomhoz vannak-e ilyenek? Mit kéne a programomon backupolni meg archiválni? Egyébként persze nem csak én fejlesztem ha úgy vesszük, mert valójából számos külső programot is meghívok. De a saját kódomat én rendezem, magamat meg csak tudom még követni. Na persze nem mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Kerékpársportok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged