Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
örülök, hogy így érzel. ami ilyenkor nagyon sokat segít, az az, ha az ember beszél sokat megélt, jóval idősebb emberekkel. akik kb ugyanúgy ''elmosolyodnak'', mint te, amikor egy 15 éves srác meséli, hogy most már soha többet nem lesz szerelmes, mindennek vége.
mindig jöhet, jön újabb valaki, aki képes szép lassan kinyitni téged, amikor már azt hiszed, hogy örökre bezárkóztál. -
DarkByte
addikt
Gratula! Így én nem tudtam volna megfogalmazni
Ugyan csak a 20. életévemet taposom, sok igazságot látok benne. Bár én viszonylag újszülött vagyok még mindig a PH!-n, állítólag nagy szó hogy te blog-olsz. Ha ilyeneket írsz, semmiképpen sem hagyd abba. 
-
HavocS
senior tag
Elolvastam, és csak egyetérteni tudok. Gratula a cikkhez, nagyon jól látod a világot

-
HavocS
senior tag
Hol van maga a cikk? Átnéztem az egész logoutot, de nem találtam sehol

-
The DJ
addikt
Hihetetlenül jól látod a dolgokat, nekem nagyon tetszett ez az írás, sok helyen magamra ismertem, hogy hoppá, ezeket már én is átéltem és bizony tényleg nem egyszer összedőlt bennem is egy világ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - B450 WiFi -Ryzen 7 3700X, RX 6700 XT, 32 GB DDR4, 512 GB NVME
- Dell latitude 5420 i5-1145G7/ 16gb ddr4/ 250gb m.2 SSD
- Dell XPS 9350 13.4 /16:10/FHD+1920x1200/Intel Core Ultra 5 GEN2 226V/16GB/512GB SSD/ÚJ
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- Apple Iphone 12 64gb Zöld
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ugyan csak a 20. életévemet taposom, sok igazságot látok benne. Bár én viszonylag újszülött vagyok még mindig a PH!-n, állítólag nagy szó hogy te blog-olsz. Ha ilyeneket írsz, semmiképpen sem hagyd abba.