Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrasferenc
tag
válasz
Skynet258 #4847 üzenetére
A csomagoláson nem látszódott külsérelmi nyom. Nem kipukkadás látszódott az egyes kapszulákon, hanem hibás, elvékonyodott kapszulafal. Vélhetően gyártási selejt volt és azért ezt a szériát az egyik áruházlánc üzleteibe kinyomták. Biztosan tudott róla a gyártó, mert azért adták akciósan.
-
BB9360
aktív tag
válasz
Skynet258 #4798 üzenetére
Hm, persze, ez egy nyílt fórum
.
Bár őszintén nem igazán gondoltam a te hozzászólásodra, és ez se támadás!Lehet, hogy arra válaszoltam, de csak azért, mert így volt 1xű.
(nem a tiedre reagáltam, most csekkoltam)A hangsúly a szubjektívitáson volt/van!
A tisztaság is szubjektív! Van akinek az a piszok szint, ami neked már zavaró, neki fel sem tűnik.
De mind1, remélhetőleg mindenki megérti a lényeget!
-
asdf_
veterán
válasz
Skynet258 #4684 üzenetére
Én letöltöttem egy éjszakai extra csendes programot igaz még nem próbáltam a gyakorlatban...
Olyan csendes a gep, hogy ez ertelmetlen. A szivattyut nem tudja nemitani, es mivel az a leghangosabb, onnantol kezdve nincs mirol beszelni, huszonhatmilliomodik eset, hogy csak a marketinges ceruzaja birt el mindent.
Bezzeg sima centrizést nem tudnak feltölteni a kínálatba pedig hány tulaj kéri folyamatosan.
Nem kell feltolteni, mert van a gepben gyarilag, csak egy halom fos a haznalati, es nem irja. Bekapcsolod a gepet, es anelkul, hogy a programvalaszto tarcsahoz nyulnal, elkezded nyomogatni a centrifuga fordulatszamat valtoztato gombot, a megfelelo fordulatszam kivalasztasa utan megnyomod a start gombot es keszen vagy, indul a centrifugalas.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Titan Quest II - Később indul a korai hozzáférés
- Kuponkunyeráló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest