Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaluC
Modder
Köszönöm a gratulációkat
A családomnak is jár
razorbenke92: nem
ilyet senki sem mondott, viszont minden UV fényforrást a gépen úgy elrejtettem, hogy nem látod / láthatod meg a fényforrást normál esetben. Amit viszont a (kiegészítő) nagy UV lámpáról nem mondhatok el.
oxox: megtettem! Elkészítettem, a Cikkben is megemlítem és az utolsó oldalon láthatod is!
do3om Nem tetszik neked. Semmi gond sincs ezzel, hiszen nem vagyunk egyformák.
Viszont ami fontos lehet:
- A Predator "bábú" az egy jelmez nekem. Magam készítettem, itthon saját kezűleg, és kellett egy állvány amire kitehetem, hogy ha nem hordom akkor is meg tudjam mutatni. Ehhez készítettem egy vázat amire jön a jelmez.- Pandora Mod-om egy kicsi netes gép. Alapból is ez volt a célja, és ha ennyire kritizálsz remélem vetted a fáradtságot, hogy legalább elolvasd hogy miről is mondasz rosszat. Ugyanis a második oldalon leírtam és meg is mutattam a képeken, hogy a belsejében van egy fiók sin, amivel 1-2 másodperc alatt hozzáférek a komplett PC-hez. Hány Normál / zárt PC házzal tudod ezt végrehajtani ha VGA-t akarsz cserélni?
- Az a "gyufaház" jó ötlet! Volt itt már sok minden (mézeskalácstól, a sörös rekeszen át, a kupac $2@r-ig minden) modding témában, de asszem ezzel még nem futottam össze.
- " Ezek a módok egyéni művészi alkotások, de hogy a számítástechnikának nincs benne része az biztos." Ezen mondatod első felével egyetértek, de a második felével vitatkoznék!
A modderek (vagy a kreatív tunningosok) rengeteg mindent kitaláltak, valami cég lenyúlta és árulja, ma meg mindenki természetesnek veszi: A vízhűtés; a világító / szabályozható / csendes ventilátorok; a csontszíntől eltérő színű gyári házak; a színes / világító billentyűzet; a kerek IDE kábelek; stb.- Amire te gondolsz, és neked tetszik a leírásod alapján az a CaseMOD. Egy gyári hát kisebb / nagyobb mértékben való átalakítása. Bár ez is CaseMod lett, de csak egy sajnálatos alaplap elhalálozás miatt, mert alapból CaseCon-nak indult.
Kedves barátom Jones965 ennek a kategóriának a nagymestere.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest