- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2014-04-02 20:14 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
Azért is UP! Mi van már?

-
pepe091
MODERÁTOR
-
TaylorPro
addikt
-
pepe091
MODERÁTOR
-
adi mester
aktív tag
Korábban volt arról szó, hogy megújul a hardverapró háttere, vagy legalább is lesz valami kis változás a dologban... Akkor most lesz is változás, vagy mellék vágányon fut a projekt?

-
MarioAna
senior tag
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
Mondd, hogy vicc
Piktogram mint plágium? 
Még a pályázók közül is többeknek jutott eszébe piktogramokkal pályázni, Ndruu és paperboy is ilyet adott be, de Tamara95 munkáján is vannak.Azt gondolja, hogy egy ekkora rendezvény szervezése hetekkel előtte kezdődik, nem pedig legalább fél évvel korábban? Hogy a kreatív anyagok az utolsó pillanatban készülnek el, és egy aprócska pályázat pályaműveit nézegetik lázasan ötletért kutatva a grafikusok?

-
LamerGyuri
senior tag
-
MarioAna
senior tag
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
Hogy ki nyúlt le mit

-
LamerGyuri
senior tag
Igen, igazad van; félreérthető
Természetesen a többi pályázónak is elismerésem a fáradozásukért. A nyilvános szavazás és közülük győztes kiválasztása...majdnem olyan nesze semmi, fogd meg jól. Na meg hogy Ndruu ötletét simán lenyúlták egy kétoldali kéretlen reklámhoz...de nem volt kedvem akkor épp kifejteni, mert rámfogják, hogy nekem semmi nem tetszik...mert ugye mindenki, vagyis a többség ezt akarta... -
Istikee007
tag
Az összes alkotó megérdemelne egy PH-s egérpadot a fáradozásért!

Vagy a Veletech-re össze hívni az alkotókat.A nyertes munkákat pedig bemutatni.
-
paperboy
senior tag
Köszi!

Grat a legjobbaknak!
-
ceia
őstag
-
LamerGyuri
senior tag
A 3 legjobbnak gratulálok!

...a többit hagyjuk...
-
Ndruu
MODERÁTOR
-
TaylorPro
addikt
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
-
F34R
nagyúr
Ndruu es paperboy- e is tetszik jok a hatterek.
-
Parci
HÁZIGAZDA
-
pepe091
MODERÁTOR
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
-
pepe091
MODERÁTOR
Srácok, már szerda van. Annyit lehet megérdemelnének legalább a nevezők, hogy most akkor elmondjátok, hogy mi a helyzet..
-
energy4ever
addikt
"3. A közönségszavazás időtartama: 2014. február 20. - 2014. február 27."
Az a bizonyos szavazas hol teheto meg?
-
feppa20
csendes tag
Nem akarok rossz májú lenni,de ez jól bevett szokás nagyobb oldalaknál,hogy amikor már nincs ötlet és legfőképp spórolnának a designerek árán,akkor kiadják "versenyként"....
Na most a szervezettséget és a határ időt elnézve ez is egy komolytalan valami volt,amiből max ihletet lehetett meríteni esetleg,hogy legyenek ötletek a továbbiakra.
Vagy ha nem így van és mégis csak én vagyok a rossz májú,akkor miért nem írják ki,hogy "bakker!!!Gagyi az összes ezért megfejejjük 2 héttel a határidőt vagy valami..... -
freemanone
addikt
igen mostmár érdekelné a népet, mi van a szavazással!

-
törölt tag
-
Winner_hun
félisten
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
-
TaylorPro
addikt
Mi van a szavazással? Hol van?
-
pepe091
MODERÁTOR
Most akkor mi a helyzet a közönségszavazással, hogyan zajlik? Valami infót írhatnátok, mert a kiírás szerint már lehetne szavazni.
Nem ártana a cikkbe összegyűjteni az érvényes pályázatokat, mert itt már elég kusza a topik, hogy szinte mindenki csinált több verziót is.
-
attisx
addikt
-
HuMarc
veterán
Nem lesz mobilos nézet, helyette lesz mobilos tördelés. Azon még dolgoznak a fejlesztők. Egyébként nem olyan nehéz megtalálni az ilyen kérdések esetén használandó topicokat

-
solaris17
aktív tag
Na igen, régóta aktuális kérdés. Csatlakozom.
-
Istikee007
tag
A fáradozásért nem kapunk majd egy PH-s egérpadot?

Bocsi a pofátlanságért...De már kivagyok egyre éhezve!
-
BTminishop
aktív tag
Kár,hogy nem volt időm csinálni nevezést inkább a fizetett melóba fektettem az időt.

-
BTminishop
aktív tag
-
RaZroX
addikt
-
Tamara95
újonc
-
Tamara95
újonc
-
Kube
senior tag
-
Tendd
tag
-
Bjørgersson
félisten
-
Ndruu
MODERÁTOR
2. A pályaművek beküldésének határideje: február 17.
3. A közönségszavazás időtartama: 2014. február 18. - 2014. február 25.Hogy hol és miként fog zajlani a szavazás, azt nem tudom, de kövesd figyelemmel a Rios Gépház bejegyzéseit és a Prohardver híreit.
HuMarc: Akkor meg 1024-be lógnának bele. Lehetséges, hogy a nyertes művet a tulajdonosának át kell majd alakítania (például ha a háttérkép tartalmazza a hardverapró logóját és így üti a máreleve fixen meglévő logót, vagy ha a készítő elméretezte a képet, stb.).
-
Bjørgersson
félisten
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Szerintem a Freezy style nyerő. Nagyon tetszik

-
-secret-
Arcképgyáros
Ha csicsás lesz a háttér, legalább lehessen kikapcsolni ha arról van szó!

-
HuMarc
veterán
-
arpii
tag
Most látom, hogy nem is 15-e a vége, talán még vasárnap akkor jön egy update, sok szép pályamű érkezett eddig, ezért maximum csak a választékosság érdekében pályázok, reális nyerési esélyt nem látok ezzel.

-
freemanone
addikt
-
Ndruu
MODERÁTOR
Egy picit változtattam rajta, szellősebb lett, felülre is megkapta a sraffozást, valamint jobban optimalizált a különböző felbontásokra. 1024-es szélességben nem látszanak az ikonok, csak az árnyék és a sraffozás, 1280-as szélességben a tartalomhoz közelebbi ikonok látszónak és néhány a külsőkből is belóg. 1650-es felbontáson már teljesen látható a háttér összes eleme, 1920-on pedig így néz ki:
és külön a háttér
Ki lehet próbálni, ha van valakinek kedve.
-
törölt tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
MarioAna
senior tag
-
arpii
tag
Elég tetszetős, na erre nekem már nem futotta idővel, hogy ilyen szép textúrákat is csináljak, mert nyilván az utolsó pixelig saját gyártmány

-
KRi2
aktív tag
-
arpii
tag
Még pár óra hiányzik belőle, ami most nincs, pedig lehetne bele még egy kis életet vinni...
-
sketchifun
senior tag
Már azt hittem, csak nekem.

Banyek, minden értelmes ötletet próbáltatok már.
Volt már a nyák, volt már a kis skiccek/ikonok/stilizált hardverek, illetve volt az elnyújtott menüháttér is.Igazán sok más értelmes változat nem jut eszembe. :S
Opciónak még ott lenne, hogy mindenféle kódsorok, valamilyen nyelven. De hát az meg nem ide illik...
-
freemanone
addikt
-
BTminishop
aktív tag
Én majd az utolsó napokba szeretnék bevágódni a nevezésemmel hátha sikerül bezavarnom

-
arpii
tag
-
Wyll
őstag
-
karaokeone
csendes tag
Mennyi időnk van rá?

-
energy4ever
addikt
-
Barthezz2
nagyúr
Szerintem jól mutatna zöldben is

Eddig a tiéd és (#85) Freezy-é tetszik leginkább.
-
paperboy
senior tag
-
paperboy
senior tag
-
paperboy
senior tag
-
BlackSoft
addikt
-
paperboy
senior tag
-
BlackSoft
addikt
-
MarioAna
senior tag
én is még annyit hozzátennék, hogy minden saját készítésű rajta (ami van
:
-a levelek, majd belőlük a lánc
-a keret mintája (45 fokos ferde színváltások)
-a barna háttér mögötti minta (erezet féleség)
nem PS gyári ecsetek.
Lett volna nekem is egy alternatív megoldásom, de ott sok hardvert külső képből effekteztem/alakítottam át, azt viszont direkt kihagytam mert az nem szabályos (
). -
paperboy
senior tag
Finomítgattam még kicsit, valamint lecseréltem két elemet, az egyik a bal felső egér volt, mert a Razer-rel 2 db volt már, valamint a kis monitor helyett a távos tv/monitor lett bepakolva:
Azt hiszem így marad, nem posztolom agyon a topikot már a változtatgatásokkal...

Ndruu: marha jó lett tényleg, de nekem a zöld verzió is bejön.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Ndruu
MODERÁTOR
Megérkezett, ilyen lett, fogadjátok szeretettel:
Igyekeztem az oldal minimalista kinézetéhez igazítani a hátteret. Zöld színnel is próbáltam, de az valahogy nem jött be. 1600 pixelnél kisebb szélességben nem mutat olyan jól, de lehet még rajta faragni. Természetesen a háttér összes eleme saját készítésű.
Ha valaki tesztelni szeretné, tudok szolgálni kiegészítőkkel Chromehoz, Operához és Greasemonkeyhoz. -
paperboy
senior tag
-
ZeGa01
tag
-
MarioAna
senior tag
-
leviske
veterán
-
paperboy
senior tag
-
BlackSoft
addikt
-
N-vidi-A
őstag
-
paperboy
senior tag
-
Ndruu
MODERÁTOR
-
paperboy
senior tag
Kicsit méláztam a munkámon
, arra jutottam, hogy a tv marad, viszont kisebbre vettem, mert nagyon elnyomta a bal oldalán lévő logot, valamint rájöttem a zöld színben mégse klappol ez esetben az oldal egészéhez, és nagyon elvonja a figyelmet az oldal törzséről, így színt változtattam és a felére halványítottam az elemeket. Úgyhogy egyelőre
ez a végleges, nevezni kívánt verzióm. Valamint sikerül beleférnem a 100K-ba 1920px-es szélességgel. -
MarioAna
senior tag
-
feppa20
csendes tag
-
bacsko42
tag
-
csabiks
senior tag
-
HuMarc
veterán
-
feppa20
csendes tag
-
Freezy
csendes tag
-
Parci
HÁZIGAZDA
-
SUPREME7
őstag
-
BlackSoft
addikt
-
total90
támogató
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
Nekem eddig ez a kedvencem.
-
freemanone
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- Mikrotik routerek
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Apple Mac Mini M1 (2020) 8GB/256GB SSD Szép állapot
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Én direkt csináltam a többitől merőben különböző pályázatot, hogy ne legyen schmittelés.Nekem is lett volna benne piktogram, de végül inkább kikerült, és bezöldült a projektem

Természetesen a többi pályázónak is elismerésem a fáradozásukért. A nyilvános szavazás és közülük győztes kiválasztása...majdnem olyan nesze semmi, fogd meg jól. Na meg hogy Ndruu ötletét simán lenyúlták egy kétoldali kéretlen reklámhoz...de nem volt kedvem akkor épp kifejteni, mert rámfogják, hogy nekem semmi nem tetszik...mert ugye mindenki, vagyis a többség ezt akarta...

munkáját tartjuk a leginkább megfelelőnek a Hardverapróhoz, de a végleges háttérképhez szeretnénk majd némi módosítást kérni a szerzőtől: