Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mákos7észta
aktív tag
Igazából nem tudom mennyit segít, de tudom mit érzel. Nem tudom mennyi idős vagy, én 17, de ugyanezt éltem át Apummal egy éve. Neki pangreas- daganatot (hasnyálmirigy-fej) diagnosztizáltak, megműtötték, de csak felnyitották, visszazárták és megcsóválták a fejüket két-három hetet adtak neki, meg egy azonnali kemót. Aztán végigcsinált 13 kemót, depresszió, plafonnézés, minden megvolt, képzelheted milyen karácsony volt, nameg az újév. Márciusban az onkológus ellenére Anyum elintézte a Sebészeti klinikán, reggel 9kor vitték be, délután 5kor ki, de sikerült megműteni. Azóta kap még kemót áttétek, meg ilyesmik miatt, de javul, erősödik.
Szóval ne tessék elkeseredni, Apumnak 1% esélye volt, és túlélte, pedig nem kapott semmi különleges kezelést, nem dőlt be a homoktövis- teáknak, meg kínai csodaalkalmatosságoknak, meg egyéb titkos gyógymódoknak, és így is túlélte,
szóval a te Apukádnak is megvan az esélye, hogy túlélje. Ha jól olvastam korán észrevették, szóval soha ne adjátok fel, és vegyétek körül nagyon sok szeretettel, soha sem szánalommal, tényleg, fel a fejjel. Lehet, közhelyek áradata, de tényleg próbáljatok meg mindent optimistán felfogni. Remélem sikerül pici lelket önteni Beléd.Üdv.
Marci -
Eastman
addikt

-
ttower
aktív tag
Viseld büszkén mert ez az Ő akarata. Remélem hogy meggyógyul mihamarabb és esetleg a gyűrű visszakerülhet a helyére. Kitartást és sok sikert. Lélekben mindig Veled lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- BMW topik
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Robotporszívók
- One mobilszolgáltatások
- Elden Ring
- World of Tanks - MMO
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest