Új hozzászólás Aktív témák
-
VIBO
őstag
megvenném dvdn a filmet
esetleg vkinek eladó?iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
VoDaFoNe
aktív tag
letöltés alatt!
Jónak tűnikNémelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
niti
aktív tag
Érdekes, nekem nem jött be annyira... Mármint tetszett, aranyos volt, de nem adott többet, mint sok másik film.
A Szerelmünk lapjai sokkal jobban megérintett. -
eastsider
nagyúr
Megszereztem én is, megnéztem, lehet nekem is azt kéne, mitn Neked, de sztem marad a "fürcsi in balcsi" az izgisebb
amúgy jóvolt, nem egyszer kirázott a hideg
a csja helyébe képzeltem magam és áá az lehet a legrossz, amikor hiányzik valaki, és tudod, h soha többé nem lehetsz Vele
[ Szerkesztve ]
-
t1
addikt
Kedvet kaptam, megszereztem, és majd barátnőmmel megnézzük
-
ladybug
őstag
Még nem láttam a filmet, de ezzel az kedves írással felkeltetted az érdeklődésemet.
Szeretem mondani a Páromnak, hogy "Szeretlek!".
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Kistigrincs
csendes tag
A film Cecelia Ahern P.S.: I love you című regénye alapján készült. Érdemes elolvasni. Nekem nem okozott csalódást, annak ellenére sem, hogy először a filmet láttam, s csak utána olvastam a könyvet.
Az írónőnek egyébként nemrég jelent meg nálunk egy újabb könyve Ahol a szivárvány véget ér címmel. Ezt még nem olvastam, de nagyon érdekel, rövidesen szakítok rá időt, mielőtt kifúrja az oldalam a kíváncsiság. -
Antibazsi
aktív tag
Én is most szedtem le a filmet,de még nem néztük meg a párommal, úgyhogy a "Lássukcsak miről is szól ez a film..." résznél megálltam.Spoileres?Mert ha igen, csak akkor folytatom,ha megnéztük.
Üdv, Balázs
-
sNORh
addikt
Énis láttam a filmet nekemis nagyon tetszett..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Domu
csendes tag
A film tényleg jó volt.
Köszönöm szivem, én is SZERETLEK!!! -
The DJ
addikt
Szerintem is csodálatos film.
Akinek tetszett, azoknak kötelező megnézni a következő alkotásokat is: Szerelmünk Lapjai, Séta a Múltba. Garantálom, hogy ezek is meg fogják érinteni mindenki lelkét és a végén nem kizárt, hogy zsebkendőre is szükség lesz
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
ttower
aktív tag
eljut írországba, -> eljut Írországba,
utolsó előtti bekezdés 5. sor
Ne menyjünk el mellettük -> Ne menjünk el mellettük
utolsó bekezdés 5. sor[ Szerkesztve ]
It's not a bug until it is in production. | Wake up and smell the ashes.
-
Retro11
senior tag
Moziba láttam, nagyon jó volt. Voltak benne nagyon jól eltalált részek, többek között szerintem jól eltalálták a hangulatot is. Nem erőltették belém a mondani valót, de nem is ment át vígjátékba.
Viszont kissé kevésnek éreztem a játékidőt. Talán azért, mert ilyen beállítottságú vagyok, szívesen vettem volna még, több részlettel.Azt hiszem, elő fogom venni még ezt a filmet. Kellemes meglepetés volt.
P.S: Szeretem
[ Szerkesztve ]
-
Eagle16
addikt
Én is nemrég néztem meg, nagyon jó film.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest