- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thx mindenkinek!
hamarosan folytatjuk..
-
jugeen
addikt
válasz
msgt.fubar #67 üzenetére
azbeszt! csak nem mr. drótszamárkergető?
THX!
és köszönjük még 1x mindenkinek! -
F.B.I.
veterán
Igazi fanatikusok vagytok! Ettől csak jobbat!
-
toyone
őstag
GRAT nektek
-
PH-User
addikt
Gratulációm!
Gratulációm!
-
7Heads Drago
veterán
GRATULA a továbbjutáshoz!!!!
-
keIdor
titán
congratz guys
-
Zé_Mester
őstag
GRATULA a továbbjutáshoz
sok sikert az MSI cuccokhoz is
-
msgt.fubar
senior tag
jugeen... régi ismerős...
gratulálok az eredményhez.
-
Gonosz15
aktív tag
-
Rajjmen
aktív tag
Gratulálok!
Nem gyenge eredmények!!! -
Nyugdíjas
nagyúr
Már annyiszor gratuláltam nektek. nem volt még elég?
Grat!
p.s.: Öltözzetek fel,mert mikor én voltam Hollandiában nyáron is állat módon fújt a szél
-
nygma
addikt
Grat az eredményekhez...
-
O$zkł
aktív tag
válasz
Achill3uS #58 üzenetére
Sry de szerintem elég rosszul tudod akkor
"Screenshot, amelyen látszik a 3DMark03 eredmény 1024x768 / 4xAA / 8xAF beállítással (beállítás is látsszon!), valamint a legfrissebb CPU-Z hitelesített „CPU” és „Memory” lapja, továbbá a GPU-Z hitelesített „Graphic Card” füle. A 3DMark03, CPU-Z és GPU-Z hitelesítés linkjét is kérjük."
De nekem aztán tényleg mind1...
-
O$zkł
aktív tag
csak halkan kérdezem, hogy 3dmark 03-mat nem kellett volna 4*AA/8*AF-es beállíításon is futtatni?
ha jól emlékszem így is le kellett futtatni a tesztet vagy nem muszály? -
Maxxter
senior tag
válasz
Overlocker #55 üzenetére
Nem rossz eredmény. Ha hidegebb lett volna mikor tuningolom, biztos tovább jutok én is. Ennyit számít még az -20 fok
Lehet ha beköltözök valamelyik -40 fokos hűtőkamrába akkor meglett volna a rekordotok
Egyik barátom, egy régebbi gépét kivitte -10fokban tuningolni, de utána már nem működött a hangkártya, meg a hálókártya -
Hali!
Megvolt a 4500Mhz is léggel, kinn.. Nem lett semmi baja, mivel folyamatosan -3-on volt kinn. Mikor behozod, elindul a páralecsapódás, akkor várni kell kicsit hogy kiengedjen/kiszáradjon a lap..
Zé_Mester : Thanks.
bacsis: Mi is "legalulról" kezdtük, és kb 5-6 év folyamatos küzdés és áldozatvállalás eredménye, hogy itt járunk. Sajnos, most nincs időm hogy felsoroljak itt mindent(mint ahogy az eredményekből is csak a jelentősebbek láthatóak), talán majd egyszer a logout-on, egy életblog-on belül..
Amúgy Grat az eredményedhez, kategórián belül nagyon jó! -
Maxxter
senior tag
Szép eredmények. Nekem a legjobban az E6600 tetszik. Léghűtéssel 4.3Ghz
Én csak 3.9Ghz-ig jutottam, de nekem 20 fokos volt a levegőhőmérséklet és 1.52V-nál többet nem tudtam adni neki.
A -3 foktól nem lett semmi baja a lapnak? -
Zé_Mester
őstag
úúúúúúúúú de komoly eredmények !!!!!
GRATULA-GRATULA-GRATULAgondoltam hogy valami hasonló brutál eredménnyel áltok majd elő.
mondjuk a WR-t nem mertem volna biztosra venni, de amilyen állatok vagytok.....láttam itt is megy egyes emberektől (bacsis) a süketelés meg a lefikázás.
ehez lenne egy apró hozzáfűznivalóm
Csak sztem nem az a felkészülés meg szakmai tudás, ha valaki csontá fagyasztja a procit, mert ehhez nem tudás kell, hanem pénz....
ha nem kell hozzá szakmai felkészülés, akkor gyere el hozzánk legközelebb amikor mi is tesztelünk, ittlesz a nitró meg ittlesz minden amivel mi is tesztelünk, de átadjuk neked a terepet. mi majd addig szépen leülünk vagy nézzük a tv-t, te meg szétfagyaszthatod a gépet.
csak kíváncsi lennék hogy hány percig működne a kezed alatt a gép.
méghogy nem kell hozzá szakmai tudás meg felkészülés ?????
én ilyennel inkább nem is röhögtetném ki magam : eleve a wolf-oknál van egy olyan "hibalehetőség", hogyha túlságosan lehűtöd (-120-130 fokra), akkor megáll a gép !!!!!
márpedig folyékony nitrónál ez a hőmérséklet pillanatok alatt elérhető, és ha béna vagy akkor nem tudsz majd mit kezdeni vele
úgyhogy amit nem próbáltál még arról inkább ne is mondj semmit, mert kicsit égő amit írtál
de látom ezt jugeen () is elmagyarázta neked
100 szónak is 1 a vége : GRAT az eredményekhez
RESPECT
-
Daemon09
őstag
Grat az eredményekhez, csak így tovább!
-
O$zkł
aktív tag
GRAT az eredményhez
1 percig WR volt az a WR -
toyone
őstag
válasz
Overlocker #48 üzenetére
-
-
subaruwrc
félisten
szép csokor
azért én a te wr-edhez gratulálok
keep pushing!mod: befogtam
-
toyone
őstag
Nagyon jó eredmény de sajnos nem ez a WR
hanem ez -
Szatesz
őstag
Pff elismerésem a WR-hez..
-
Achill3uS
nagyúr
köszönjük a gratulációkat
update megtörtént, régebbi eredményekkel, képekkel és egy új WR-el egészült ki a logout -
Köszönjük a gratulációkat!
Achi-nál vannak a képek, hamarosan felrakja őket,csak még egy ráadással készül!
-
Lenry
félisten
már vártam, hogy mikor neveztek ti is...
grat az eredményhezés +1 szavazat a képekért
-
toyone
őstag
gratula
-
Várjuk a képeket
szép eredmények grat
-
Ricco_hun
senior tag
Gratula az eredményekhez.
De személyszerint hiányolom a (jó minőségű) fotókat a konfigról meg pl. arról, hogy éppen öntöd az LN2-őt a CPU-ra.
-
Dashes
őstag
Az eredménytől kell hasraesni, de nem a százalékos eredménytől. Ez szvsz egy index, hogy az alaphoz képest mennyivel sikerült túlteljesíteni, ami minden procinál más és más(celeron és társai könnyedén mennek 100% fölött, akár léggel).Egy típuson belül kell nézni a %-os eredményeket(itt mutatkozik a tudás/felkészültség/háttér), illetve lehet összesítve is, de a versenynek nem ez volt a célja.
Olyan embereket keresnek akik elég tapasztaltak, van megfelelő háttér, elég elszántak, és helytállnak az elkövetkezendő fordulókban is.(illetve bemutattak pár elfogadható eredményt is a megadott pontokon belül) -
matteo_szg
őstag
most így gyorsan átfutottam a versenykiírást, és sehol sem látom azt a feltételt, hogy minél nagyobb százalékú túlhúzást kellene elérni. értelek, hogy véded, "hirdeted" a Celeronos tuningod, ami abszolút tiszteletreméltó, csak épp rossz módon teszed azt, mások munkájának lebecsülésével.
bár soha nem volt közöm ilyesmihez, de a folyékony nitrogén használata azért szerintem nem csak abból áll, hogy megvan a lityó, aztán zutty, rá a hardverre, és szimplán fagyasztunk. azért előtte nem árt kiválasztani azt a hardverkörnyezetet, aminél alkalmazni akarjuk, és ezek után felkészíteni a nitró fogadására. és ehhez pont szakmai tudás kell, hasraütésszerűen választva csak pár liter LN2 elpancsolása lesz a vége, komolyabb eredmény nélkül. de mindegy is, jugeenék jobban vágják ezt, majd leírják a menetét, ha van kedvükmásrészt én azért kíváncsi lennék tőled egy mai modern konfigos tuningeredményre is, amivel érdemben szerepelhetnél a csapatok mellett
-
jugeen
addikt
miért akarod megmásítani ennek a versenynek a lényegét? azt hogy minél gyorsabb SPi 1M és minél magasabb 3DM 2003 volt a feladat? komolyan mondom nem értelek. ha meg ez a véleményed és ki akarod beszélni, akkor azt miért nem a saját topikodban teszed? miért kell idepiszkitanod? nem beszólni akarál, de mégis.
-
bacsis
Közösségépítő
bocs srácok, nem beszólni akartam, én is elismerem hogy szépen teljseitettek, ezt mér korábbi hozzászólásomban meg is jegyeztem,
csak nekem van egy véleményem arról, hogy szimplán lefagyasztani egy procit nem szakmai tudás... attól még nem feltétlenül lesz sikeres a tuning!
TEHÁT a lényeg:
Ne azért essenek hasra az emberek tőletek, mert folyékony nitrót használtatok, hanem mert elértetek egy elég magas %-os eredményt... -
subaruwrc
félisten
pont most akartam kérdezni hogy merre jártok de nem csalódtam bennetek srácok
le a kalappal. gratula. -
Szatesz
őstag
-
Pukkancs
aktív tag
Király eredmény, buheráltátok hozzá az alaplapot?
-
jugeen
addikt
ha a tuningot esetlegesen sportnak neveznénk, akkor az igen csak technikai sport lenne. és ugyebár a technikai sportokban a tudáson kívül ott van az általad is említett pénz. akár tetszik, akár nem, ez van. így van ez az extrém tuningnál is. egy processzort működtetni -100 fokon meg igen is tudás kérdése, amit te is meg fogsz tapasztalni, ha egyszer oda fogsz kerülni. sokan úgy alkotnak az extrém tuningról negatív véleményt, hogy még nem is próbálták. az általam is tisztelt Hun eXtreme OC Team
neves képviselője Zé_Mester is a MotoGP-t vette egy hasonlat alapjául, így én is ezt teszem, mert mi tuningerek igen is összetartunk, a másikat nem fikázzuk, hanem amiben csak tudunk, segítünk egymásnak, ezért biztos nem fog megharagudni. mert a szakmai fejlődéshez ez igen csak szükséges. szóval hiába tudnád te a robogódat jól vezetni, hiába lennél jó vezető, ha anyagilag nem tudnád megoldani, hogy a hobbidra áldozz. minden műfajnak különböző szintű kategóriái vannak, mint a tuningnak is. mi ezt más szinten műveljük már, az életünk szerves részét képzi, nem csak egyszerűen hobbiként tekintünk rá. bátran merem kijelenteni az egész csapat nevében, hogy elhivatottak lettünk. elhivatottak, hogy a világ neves tuningerei között ott szerepeljünk mi is, mint magyarok.
mi a szakmai tudásunk általad történt fikázásától függetlenül gratulálunk neked és kívánunk további sikereket a tuning terén!
-
bacsis
Közösségépítő
folyékony nitrót nem, száraz jeget igen
Úgy mondod mint ha csak ez számítana, hogy ki fog győzni...
Tisztába vagyok, hogy nem fogok kikerülni, hiába értem el elég jó eredményt, nem is azért jelentkeztem, csak hogy esetleg kapjak pár elismerést, annak is nagyon örülök...
Csak sztem nem az a felkészülés meg szakmai tudás, ha valaki csontá fagyasztja a procit, mert ehhez nem tudás kell, hanem pénz.... -
VR6-Fan
veterán
-
Воланд
titán
A versenykiírásban nem szerepel az, hogy ezeket kötelező használni. Nem MSI extrém tuningverseny, hanem MSI tuningverseny. És ha azt nézzük, hogy bacsis mit csinált a rendelkezésre álló hardverekkel és, hogy OC-ék mit csináltak, szerintem mindegyik megérdemli az első helyet.
-
wampa1
tag
Képeket majd tudtok feldobni a cfg-ről?
-
LEON-T
aktív tag
gratula
-
Szatesz
őstag
Grat hozzá ....én ezt is vártam...
-
kts88
aktív tag
És íme a győztes csapat, le a kalappal.
-
bacsis
Közösségépítő
a 3dmark eredmény nem rossz!
És a hűtési megoldás sem rossz... szép volt srácok bbár a proci tuning sztem kicsit kevéske lett, 100% fölött kellett volna -
jugeen
addikt
köszönjük!
-
Dashes
őstag
Grat.! Sok sikert későbbre is!
"btw....." -
Thrawn
félisten
Le a kalappal!
-
wampa1
tag
Grat, szép eredmények, ott a helyetek a második fordulóban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Milyen egeret válasszak?
- Google Pixel topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Dell notebook topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Logitech G923 Racing Wheel and Pedals Xbox One/PC Kormány És Pedálsor
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest