Új hozzászólás Aktív témák
-
geri005
tag
válasz AngeloDivina #28 üzenetére
Nem, ne érts félre, nem kötözködni akartam, csak általánosságban ez a több mag, jobb teljesítmény dolog egy elég populáris félreértés.
-
AngeloDivina
aktív tag
Ha kizárólag a processzorokat tekintjük, akkor tök igazad van.
Amint a ma kapható telefonok árait nèzzük újonnan (Nem a magyar shop-ok árait!), akkor már más a helyzet. Nem hiszem, hogy 35K-èrt kapsz jobbat. Ha igen, akkor bocs ès mindent visszavonok.
A 8 magos sztorit pedig átírtam, hátha úgy több èrtelme van.Élj úgy, hogy semmiben ne szenvedj hiányt....
-
geri005
tag
válasz AngeloDivina #22 üzenetére
Ez viszont tetszett
-
geri005
tag
válasz AngeloDivina #24 üzenetére
Azt hittem, hogy ha telefont tesztelsz, akkor érteni fogod mire gondolok.
Persze javítsatok ki ha tévedek és nem érthető, hogy miért veri ki a biztosítékot a
legyen legalább 8 mag.De akkor röviden: rohadtul nem az számít. Nézz egy összehasonlítást egy 8 magos MT6753 és egy pár generációval korábbi 2 magos Snapdragonnal. Vagy akár az Apple A9 megoldásával (iPhone 6s, szintén 2 magos).
Jelenlegi generációs példa:
Antutu MT6753 (8 mag): 40205
Antutu Snapdragon 821 (4 mag): ~ 135000Sajnos mivel nem értetted egyáltalán miért írtam, így nem tudom, hogy sikerült-e érthetővé tenni a gondom. Remélem sikerült. PÜ-t felesleges ezért írni, ez a fórum lényege.
[ Szerkesztve ]
-
AngeloDivina
aktív tag
Átírtam èrthetőbbre, ha valamit találtok mèg írjátok meg.
Élj úgy, hogy semmiben ne szenvedj hiányt....
-
AngeloDivina
aktív tag
Èpp haszna nincs a hsz-nek amit írt. Te legalább leírtad a problèmád ès azt becsülöm is, de az övè teljesen èrtelmetlen, pláne úgy, hogy PÜ-ben is megkèrtem fejtse ki. A copy meg egy mondatot odadobni aminek köze nincs a tèmához az megy, de èrtelmesen reagálni az nem.
-
joey04
titán
válasz AngeloDivina #22 üzenetére
Tökéletesen érthető volt miért írta azt, amit.
-
joey04
titán
válasz AngeloDivina #16 üzenetére
A tesztben 60k-s hazai ár van megjelölve, meg hogy Kínából olcsóbb (onnan minden az). máskor fogalmazz pontosabban akkor.
Ahogy a soc esetében is, mert ott is csak egy elég vicces mondatot írtál, miszerint A grafika és a processzor sosem számított nálam, talán annyi hogy legyen legalább 8 magos.[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz AngeloDivina #16 üzenetére
Használt is ér? Z1Compact ilyen 8 magosakat eszik reggelire.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
AngeloDivina
aktív tag
Ugye Te sem gondolod hogy bárki megveszi ezt 60 ezerèrt aki egy kicsit is konyít hozzá? Èn sem annyièrt vettem.
20 ezer ès 40 ezer között mondj egy 4 magost ami jobb bármelyik nyolcmagosnál teljesítmènyben? Sok múlik az optimalizáción ès a RAM mennyisègèn, de ezen az árszinten ritka ha minden klappol.Élj úgy, hogy semmiben ne szenvedj hiányt....
-
joey04
titán
ez 60-ért nagyon rossz vétel, bár gondolom nem nagyon vagy képben a mobilokkal, ha a procinál az a lényeg, hogy 8 magos legyen.
-
SkyLine3000
addikt
válasz AngeloDivina #13 üzenetére
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz SkyLine3000 #12 üzenetére
Köszönöm az èszrevètelt! Javítottam.
-
SkyLine3000
addikt
Nem akarok kötekedni, de az a 32gb nem rom, hanem max flash memória, vagy belső tárhely! A rom, az read only memória! Tehát csak olvasható... Hülyét kapok, amikor mindenféle teszkós és egyéb újságokban is ezt látom...
-
marositech
senior tag
A belseje ez az egyben Vernee Thoréhoz megegyezik, csak +1 maggal több a GPU az Oukitelnek.
Legolcsóbb helyen 135 dollárért láttam.Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
-
Fitzgerald
veterán
A cikket olvasva 40-re tippeltem volna az árát, és ahogy látom kínai webshopokban kb. annyi is, illetve még kevesebb. Ha van valahol EU raktárban, valószínűleg onnan sem sokkal drágább.
Mivel 70k-ért van már itthon Redmi Redmi Note 3 Pro, sok érte a 60k. 50k lenne reális ezért a készülékért hazai garival.[ Szerkesztve ]
-
geri005
tag
"A grafika és a processzor sosem számított nálam, talán annyi hogy legyen legalább 8 magos."
Ezt most egyszer idézem, és azzal a lendülettel el is felejtettem, hogy olvastam.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
van pofa másolni még a note 3 gombokat is.
-
balazs1022
őstag
A thl w100 egy nagyon jó telefon volt. Imádom ezeket a kínai nyalánkságokat. Amúgy a képek minősége nagyban a függ a szoftvertől (ám ez a frissítésekkel nem fog javulni). Érdemes MTK-s telóknál RAW-ban fotózni. Itt egy példa:
Felső kép gyári jpg, alsó RAW
Amúgy a zene minősége milyen fülhallgatóval?
-
rdt89
addikt
Ez egy jó teszt lett, bár ahol befigyel az ágynál a testápoló, ott kicsit elmosolyodtam ( ). A telefon egész pofás, használd egészséggel. Nekem is tervben van egy 60 ezer forint alatti telefon ismertető (az árát a teszt csattanója miatt nem írom be), a két ünnep között be is fejezem, mert szerintem is jó olvasgatni ezeket az olcsó megoldásokat, melyekért a nagyok 100 ezer körül kérnek el.
[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
Jó olvasni a többé-kevésbé ismert gyártók készülékeiről, köszönöm.
A hazai forrásból 60 ezres árat én kissé (vagy nagyon) sokallom, de ahogy néztem bő 130 USD körül Eu-s raktárból is (akcióban, átmenetileg épp valahol 100 USD jelenleg) elérhető, ezek pedig nem rossz árak.
Garanciával kapcsolatban annyit, hogy vegyesek a visszajelzések, bizonyára webshop függő, de nekem teljesen korrekt, kínai garanciáztatásom volt.[ Szerkesztve ]
-
azozo
senior tag
Én is 2 hete használom ..
Eddig különösebb panasz nincs rá..Sajnos a kamerától többet vártam,kicsit elmosott..bár most nincs sok napfény ,remélem javítva lesz szoftverfrissitéssel.
Már volt egy novemberi de nem sok változás...
KB 5-6 óra képernyőidő azt is kimaradt
Amúgy javítsad nem full HD, csak 1280*720.!
Egy dolog sajna nem rootolt
Igen én is 119 $ ért vettem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen autót vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Path of Exile 2
- Durrogtass
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge M1000e
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest