- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Tibor, ne legyél facsipesz. Én csak annyit írtam, hogy a két legnagyobb (nem legjobb, nem über, semmi ilyesmi) TV gyártó készülékeire nem lehet kodit tenni. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a családi és ismeretségi körömben senkinek nem tudnék kodit telepíteni, mert nem android OS-t futtató TV-k vannak (téged leszámítva, de neked meg már úgyis
mindegyfent van). A Plex ezzel ellentétben mind az LG mind a Samsung rendszerén megtalálható, így nincs szükség plusz egy kütyüre a TV mellé. Ennyike.
-
Viszlát
addikt
-
Lenry
félisten
nálam a kettő össze van kapcsolva.
a szerveren fut a Plex, mert kell, hogy a család többi tagja is tudjon filmezni akárhonnan (értsd: anyám otthon, öcsém Ausztriában, stb), a TV-mre rá van dugva egy rPi, azon Kodi fut, aminek nagyon szeretem a felületét, hogy tényleg TV-re van kitalálva, távirányítóval kényelmesen vezérelhető, de hogy szép rendben legyen, hogy mit néztem meg, hol tartok a sorozatokkal, elegánsabbnak láttam ezeket összekötni, erre találtam a PlexKodiConnect kiegészítőt, amivel a Kodi felületén, de a Plex adatbázisából látom a filmeket. így nem kell a Kodinak külön megadni a szervert forrásként, a Plexbe bekerülő filmek megjelennek ott is, ha barátnőmnél a laptopján, böngészőből megnézünk egy sorozatrészt Plexben, az rögtön megnézettként lesz jelölve a Kodiban is, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!