Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: Gépjármű ügyek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Nóta állj!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sghc_toma
senior tag
koszonom szepen, a hibat javitottam..
maga a szabvany a float-ot koveteli meg, de az OpenCL-ben is (mint OpenGL-ben) vannak extension-ok, es letezik double preciosion extension.. tehat igazabol hardverfuggo a dolog, nekem pl. a videokartyam (FX570m) nem tamogatja ezt a kiegeszitot, a procim meg igen (meg jo)..
masik kerdesedre is az a valaszom, hogy implementacio-fuggo.. OCL csak egy szabvany, az, hogy ezt hogyan valositjak meg a hardvergyartok a sajat architekturajukra, teljesen rajtuk mulik.. eddig csak nVidia kartyara programoztam, ott nem lehet gond az 5-10 megabajt meretu buffer.. pl a saxpy-s peldaprogi 25165824-es vektormerettel is tok jol mukodik.. ez ugye ket darab 96 megas vektort jelent (egy olyan kartyaval, amin csak 256 mega memo van)..
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Battlefield 6
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest