- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
sghc_toma
senior tag
koszonom szepen, a hibat javitottam..
maga a szabvany a float-ot koveteli meg, de az OpenCL-ben is (mint OpenGL-ben) vannak extension-ok, es letezik double preciosion extension.. tehat igazabol hardverfuggo a dolog, nekem pl. a videokartyam (FX570m) nem tamogatja ezt a kiegeszitot, a procim meg igen (meg jo)..
masik kerdesedre is az a valaszom, hogy implementacio-fuggo.. OCL csak egy szabvany, az, hogy ezt hogyan valositjak meg a hardvergyartok a sajat architekturajukra, teljesen rajtuk mulik.. eddig csak nVidia kartyara programoztam, ott nem lehet gond az 5-10 megabajt meretu buffer.. pl a saxpy-s peldaprogi 25165824-es vektormerettel is tok jol mukodik.. ez ugye ket darab 96 megas vektort jelent (egy olyan kartyaval, amin csak 256 mega memo van)..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest