- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
old_artist
addikt
"... várhatóan 1000 dolláros áron lesz kapható..."
- talán át kellene javítani a félreinformált árat az EIZO CG245W-vel kapcsolatban, mivel várhatóan kb.~1900€ lesz az ára - pl.! 
-
eclipse006
őstag
-
dezz
nagyúr
-
Arni90
tag
Komoly kis monitorok

-
dezz
nagyúr
Hogy is volt? 'A lét határozza meg a tudatot.'

-
eclipse006
őstag
-
benedekco
addikt
Ha csóró vagy vegyél benq-t vagy acert, annál lejjebb sztem nem érdemes menni. De lehet jönnek majd az okosok és megmondják a tutit (ne essék félreértés, az okosok itt jó értelemben van).
-
eclipse006
őstag
-
Eddie141
senior tag
-
benedekco
addikt
-
Tomcat
őstag
Az 1000 $ nagyon jól hangzik egy ilyen képességű EIZO monitorért. Mindent tud amire nekem szükségem van (főleg a megszokott WUXGA felbontás a lényeges). Annyiért akár már holnap is vevő lennék rá. Gondolom mire ideér minden sarccal együtt lesz durván 250e Ft az ára. Ez már nálam eléggé a fájdalomküszöb határa de ha azt nézem hogy egy ilyet 4-5 évre vesz az ember legalább akkor már más a helyzet, így átgondolva lehet hogy megéri kiadni rá ennyit.

-
^Clown
addikt
Nagyon ott van az Eizo

-
i are robot
senior tag
-
madgie
titán
-
i are robot
senior tag
Áhhá, vagy úgy.

És ez a gyakorlatban is úgy működik, ahogy azt itt állítják?
http://www.eizo.com/global/products/coloredge/cg245w/index.html -
aram01
nagyúr
Nem TN paneles?pfúj

-
old_artist
addikt
-
Rover623
félisten
nekem az I-O Data monitora szimpatikusabb valamiért.
Satnyább minőségű és méretű panel, alacsonyabb felbontás...
Tehát csak a következő szempontok és magyarázatok jöhetnek szóba:
- ár...csóró-e vagy?
- fogyasztás...esőerdő buzi-e vagy?
- design...nőci-e vagy?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
madgie
titán
Gond lenne, ha nem lenne DUE ebben az Eizo-ban... gondolom így jól működik (de lehet nem jól gondolom)

-
zsolt1129
addikt
Szerintem igen
. 268 dollárért nem nagyon feltételezhező,hogy jobb panellal lesz szerelve. -
i are robot
senior tag
Az a lehajtott kis fityfasz a káva tetején, az lenne a koloriméter? Elég érdekes helyen van. Nem gond, hogy ennyire a panel szélén mér?
Egyébként meg a koncepció nagyon jó, és az ára is nagyon barátinak mondható az EIZO-t ismerve.
-
DeltaPower
addikt
a második kijelző gondolom tn+film és nem ips/pva
-
zsolt1129
addikt
Jól néz ki az biztos. Viszont erről az önkalibrálásról nem is hallottam még.
-
KTTech
veterán
Na erre az Eizo-ra bármikor elcserélném az Eizo S2231-em

-
Füleske
addikt
Az I-O Data vajon ledes ? Nem írják de a fogyasztás meg a vastagság erre enged következtetni.
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
eclipse006
őstag
Az Eizo nagyon minőségi,de nekem az I-O Data monitora szimpatikusabb valamiért.
-
fi:zi'k
nagyúr
-
Móci
addikt
Tetszetős nagyon az az Eizo, szívesen elfogadnám.
-
Pixelmaster
tag
Hát eddig a legjobb ár/teljesítményű EIZO amivel találkoztam

még euroban is letudnám nyelni az árát, mégis csak ips, 24" és 1920x1200!!!mint grafikusnak állom ez a monitor
-
old_artist
addikt
Üdv!
Igen, bizony, nagyon jól jöhet az "ön-kalibrálás"-i funkció lehetősége - és még az ára sem vészes, különösen IPS panellel!
EIZO CG245W gyári oldala - ha valakit érdekel több infó róla! -
Cyberpunk
félisten
Huha az Eizo az büntet
Önkalibrálós 
Az az 1000$ az nem is annyira gáz kár hogy idehaza automatikusan euróba váltódik át
-
Sicilian
addikt
Jól néznek ki, elfogadnám mindkettőt

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Analóg fényképezés
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Witcher topik
- Star Wars rajongók
- Le Mans Ultimate
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LC49G95TSSR) 125CM G9 5K Q-LED MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27DG610SUXEN ) QD -OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Samsung 32" Odyssey G7 - C32G75TQSRXEN
- LG (45GR95QE-B) QHD OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Új HP 240 G10 14 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 12GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

- talán át kellene javítani a félreinformált árat az EIZO CG245W-vel kapcsolatban, mivel várhatóan kb.~1900€ lesz az ára - 

Megértettem, nézegetem.