Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
-
LOGOUT
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Effendi
csendes tag
válasz
#01696768 #13594 üzenetére
valóban az első androidom.
Ettől függelenül akkor sem érem, hogy sem a laptopom, sem az asztalim, sem pedig más gépen nem látható semmi sem telefonból. Azt hittem, hogy így látok egy háttértárt,ahova egyszerűen USB-n keresztül feltehehetek fájlokat, pl. filmeket, zenéket, képeket. Valamint mint leírtam, még eszközkezelőm sem ismeri fel, és így még ki sem tudom rootolni, pedig szeretném a Cerberust is feltenni, és elrejteni a rendszerben, hogy ne lehessen olyan könnyedén kilőni.
Nem szoktam ugyan elhagyni a telefonomat, de az ördög nem alszik.Szóval még mindig nem tudom ,hogy akkor hogy a fenébe tudom feltenni az USB-s eszközkezelőt, ha egyáltlán nem látja egyetlen számítógép sem a telefonomat, ha rádugom....
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- OLED TV topic
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Politika
- Formula-1
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen alaplapot vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest