Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LiteCross91
aktív tag
Most ott tartok, hogy két óránként indítom újra. Minden újraindításnál újabb hiba jön. Már a kamera sem jön be sokszor. Semmilyen videó nem indul el. Most mit csináljak szerintetek? Hogy tudom clean flashelni? Leszedtem xda-ról a 4.1.1-es romot. Most is 4.1.1 van, erre tegyek twrp-t? EZ jó lehet erre a célra?
[link] -
bezsoo
csendes tag
Szia!
Nem is akartam!
Azt nem tudom, hogy ez a fólia, ami érkezésekor rajta volt / van ez véd, vagy csak ápol és eltakar??!!
Ne veszek naponta telefont, régen a takarós fóliákon volt egy kis fül, hogy "te ősember így húzd le!"
Ezen meg semmi, tehát tanácstalan lettem, hogy hagyjam ezt, vagy mi van!
Hát ennyi!
Köszi
-
Cifu
félisten
Változó mélységű videóknál (itt ugye közvetlenül előtte van egy menülap, alul az asztallap, a kép felső részén pedig több méterre lévő fal és mennyezet látszik) ez sajnos előfordul, kicsit "ideges" ahogy próbálja élesen tartani a képet. A félhomály pedig nem segít a kamera szoftvernek eligazodni. Az iPhone egy sokkal "nyugodtabb" megoldást használ, lassabb, megfontoltabb a fókuszváltás terén.
Idegesítő a végeredmény? Dunno, amikor én videóztam eddig, ott összesen egyszer volt észrevehető, amikor egy tömeg feje fölött videóztam a szülinapost, ahogy fogadta a gratulációkat. Akkor ugyan ez zajlott le, mint itt a videóban, "idegesen" kereste a megfelelő fókuszt a kamera. Viszont élesebb volt a felvétel összességében, mint a húgom iPhone 6-osának a videója. Az tény, hogy azt meg kellemesebb volt nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest