Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- Meggyi001: Kuponok....
-
LOGOUT
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
Azt láttam, de azt hittem, hogy csak azért van odaírva, mert az általuk árult mobilok közül csak az tudja. Nyilván, ha nem árulnak egy készüléket, nem is fogják odaírni, hogy kompatibilis vele. Ezek szerint nem elég, ha a készülék tudja és a sim tudja, a szolgáltatónak is engedélyezni kell?
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- iKing-Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3 hó gari
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual (SM-A536B) Mobiltelefon
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 16 pro független.
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest