Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Észrevettem, de azt hittem a böngészőm kavarodott meg

-
DJGABI
addikt
Bakker, majdnem egy fél napig rágódtam rajt, hogy hogyan állítsam vissza a betűméretet. De látom nem user error volt.
-
Ollie, le sem tagadhatod, h kocka vagy..
Ilyet észrevenni..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Xirtam
veterán
Nem foradarlmi mert régebben is ekkora volt!
-
Kareszovics
addikt
Én meg már azt hittem főnököm felejtette úgy a nagyítást.

-
válasz
Crystalheart
üzenetére
Lehet, hogy van olyan és úgy állították át, csak el van rejtve.

-
Crystalheart
őstag
Nekem is mindegy, a címsorban a keresőablak.
Mondjuk szerintem kevesebb ellenállást váltott volna ki, ha a beállításokba tesznek egy méretállító változót. -
Móci
addikt
Nekem nyolc, úgyis a firefox kezdőoldala jön be mindig, ha googleről van szó...
-
Nekem nem tetszik. Eddig bármikor ki tudtam nagyítani egy weboldalt, ha akartam. Most kicsinyíteni nem lehet, mert lefelé csúnyán méretez a böngésző.
Kíváncsian várom, mikor jön egy user style hozzá, ami visszaadja a régi google-t. -
kew
senior tag
A régi sokkal jobb volt, ez így nem tetszik

mondjuk ha most nem mondod, észre se veszem
-
Drenadar
veterán
Nem látok semmi forradalmi változást. Betüméret egyel nagyobb? Ez forradalmi? Bizisten vak vagyok, hogy nem látom, mi a forradalmi. világosíts fel kérlek
Új hozzászólás Aktív témák
- Videókártyák
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)