- Fórumok
- LOGOUT reakciók
- ollie: Julian Assange a börtönben
- (téma lezárva)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
gamek!ller
őstag
-
caizzz
senior tag
semmi bajom nincs a beszélgetéssel, csak jeleztem, hogy nekem nem buli.
gamek!ller: De, olvasom. A bejegyzésen jót is mulattam, de alatta volt 19 darab smiley, mint valami versenyszarás, felette meg egy olyan őrület amit nem is értek és nem is akarok érteni. Van vagy 3 olyan topik ami meg lett engedve, ott lehet fosnunk szét minden értelmetlen baromságot. De mindegy alatt lassan vagy ez megy, vagy a cukyfijú-árvafijú.
sertésnek meg egyikőtök se vegye, csak egy kis szőrszál ez a szememben, de hát azé van itt ez a form, hogy beírjam a véleményem nemde?

out
-
gamek!ller
őstag
De amikor hanyagoltad a logoutot jobb volt? Igen? Akkor tedd azt most is és nem fog zavarni ez a topik sem. Annyiszor de annyiszor megkaptuk már a moderátoroktól, hogy ha nem tetszik nem kell olvasni.. Javaslom jusson eszedbe neked is.. Tényleg ne fújd fel ennyire a dolgot..
Cthulhu Dawn: Mégis jól elszórakoztunk páran, bár gyanítom most meghalt a topik.
-
Lauda
titán
Szerintem sem volt ilyen. Mar az uj nickjevel bekezdett a modkerben szinten egy logoutos topikkal, amit mar akkor sem ertettunk.

Azt en sem szeretem, ha valaki(k) telesz@rjak ertelmetlen bejegyzesekkel a logoutot, de azt nem tudom felfogni miert zavar valakit, ha egy topikban lazabban beszelgetnek emberek. Meg az ollie sem szolt bele, pedig ove a bejegyzes es raadasul moderator.
-
caizzz
senior tag
pont emiatt hanyagoltam a logoutot ember... egyik oldalról megy ez, másikról meg a gügyögős "kiscsaládszimulátor" papás mamás csillámpónis "jannemá'fiúúúkxDxDezersmiley". megírom a magam részét ami a bugyuta bejegyzéseket és fasz hsz-eket illeti, de ez nem megy, vágesz?
-
saguaro
tag
Ilyenért nem zárnak topikot, de flameért igen.
Hogy megy ez?
-
gamek!ller
őstag
-
Lauda
titán
-
caizzz
senior tag
miaf.sznak hetvennyolc ilyen topik? legalább offba lenne apócák! egy k.rva hsz nem volt, ami a képhez/assange-hez/vagy a wikileakshez kapcsolódna. ott volt a phchat aztán nem használta szinte senki. pedig igény lenne rá ahogy nézem.
-
törölt tag
-
Lauda
titán
-
törölt tag
-
gamek!ller
őstag
-
D1Rect
félisten
bugos volt.
Kedden ráállok az aknára és jön a bugfix. -
gamek!ller
őstag
Jah mondjuk ezt én is észrevettem már..

-
Cthulhu Dawn
őstag
Eger ilyen bugos város.
-
D1Rect
félisten
Be a padkába.
-
gamek!ller
őstag
-
Lauda
titán
Ahogy nezem EarL 007 mar be...

-
gamek!ller
őstag
-
törölt tag
-
D1Rect
félisten
Én ma már sokat tekertem.
Konvektor, kormány(de minek...), L4D-ezni nem voltam.
-
gamek!ller
őstag
-
D1Rect
félisten
Hmm, lht tenyleg sűjed a logout szinvonala....
-
törölt tag
-
nike_
addikt
-
törölt tag
-
gamek!ller
őstag
-
Lauda
titán
Nagyon bekomolyodtal mostanaban.
Elmentel papnak vagy mi?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
föccer
nagyúr
-
gamek!ller
őstag
-
nike_
addikt
A 6×10^23 db székely is seggest ugrana!
ugorj te is!
-
gamek!ller
őstag
-
aero.
veterán
no, i'm güd
-
nike_
addikt
és köszönni ki fog?!
-
gamek!ller
őstag
-
aero.
veterán
-
törölt tag
-
gamek!ller
őstag
-
Lauda
titán
gamek!ller ul mogotted?

-
gamek!ller
őstag
informált fiatalember..
-
Poll Tamás
tag
A suliban mögöttem ülő srác is mindig "szilvás buktázik".

-
gamek!ller
őstag
-
aero.
veterán
-
Lauda
titán
-
Ice!?
őstag
-
aero.
veterán
én is kérek télapósatyit
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gamek!ller
őstag
-
Lauda
titán
-
törölt tag
Cthulhu Dawn, BR4D: Elbasztátok a topikot.

-
törölt tag
kuki
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- LOGOUT reakciók
- ollie: Julian Assange a börtönben
- (téma lezárva)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Chrome
- Xbox Series X|S
- Óra topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Diablo IV
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- OH Új Dobozos Dell Latitude 3450 "KIS TERVEZŐ LAPTOP" 14" -40% i7-1355U 16/256 NVIDIA MX570A 2GB FHD
- Milwaukee Switch Tank
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

es lesz dadika...