- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viktor81 #166 üzenetére
Bocs, megjelenéskori árakat írtam, az, hogy sikerült olcsón megszerezned raktársöpréskor tévéket, az a te egyéni szerencséd, de nyilvánvalóan nem ez az általános és főleg nem ez volt az általános a plazmák élete során.
"Nem tudom, honnan szedted ezeket a számokat"
Pana MSRP-k, kivéve a GT50, ott egy review-ban volt konkrét ár: [link]
"A VT60-nak olvass utana, mielőtt nevetségessé teszed magad (konkrétan olyan fényerő tartaléka van, hogy valahol 50% körül van kalibrálva)"
Nézd, ha beszélni akarsz valamiről, akkor döntsd el, hogy flame-et akarsz vagy értelmesen beszélni.
Ha az előbbit, akkor ez így, ebben a formában tökéletesen megfelel, ha az utóbbit, akkor tökéletesen alkalmatlan. Ahhoz az kellene, hogy leírd, hogy mennyi cd/m2-t tud a VT60 (kb 160) - és akkor itt le is lehetne zárni minden továbbit, mert az elég harmatos érték."mert akinek a plazma villogása elviselhetetlen, az nem tudom hogyan tudta volna éveken keresztül nézni a valójában vibráló, "szemkifolyatós" CRT-ket..."
Nyilván itt közbejátszik a méret meg a szem fiziológiája is, ugyanis a periférikus látás sokkal érzékenyebb a villogásra, mint a látóterünk közepe és a plazmák jóval nagyobbak, mint a CRT-k, miközben a tipikus nézési távolság nem változott.
Egyébként meg mondtam, hogy ez az én véleményem és engedtessék meg, hogy legyen saját véleményem.
Ha téged vagy a húgodat nem zavarja, az oké, de én nem vagyok se te, se a húgod és zavar a gagyi plazmák villódzása.Egyébként szerintem higgadj le egy kicsit, mert ezt a fanatikus vagdalkozást nem nagyon lehet komolyan venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest