Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Szerintem nézd meg a fogyasztóvédelem honlapját. Külön fórumtéma van a 3 napos szó nélküli cserének... Én megnéztem.
Mellesleg teljesen mind1, mert a pixelhibát azért hívják pixelhibának mert hiba. Ergo ha hazaviszem a TV-t / monitort és látom h pixelhibás (mert legelső dolgom fekete és rgb színekre tesztelni) akkor visszaviszem 3 napon belül és szó nélkül ki kell h cseréljék.
De mint mondtam, én már 'jáccotam' ilyet. Ott ki se próbálták, hogy jó e vagy nem, megnézték a vétel időpontját a számlán és már hozatták is a csereárut.
-
Dany007
veterán
Ezt a 3 napos pixelgaranciát nem igazán értem.
Ha jól tudom, akkor minden elektronikai eszközre 3 napig cseregarancia érvényes. Vagyis 3 napon belül minden esetben kötelesek kicserélni az eszközt. Még akkor is ha nem tetszik a színe vagy a csomagolása, akármi. Ezt már párszor ki is próbáltam, amikor naív koromban a Tescoban próbáltam egeret venni. 6x vittem vissza a köcsögöknek, mire inkább visszaadták a pénzt. Persze az egér 6x-ra se működött.Szal ez a 3 napos pixelgarancia dolog csak valami csábítás, parasztvakítás lehet, ugyanis tök mind1, hogy mi a baja, ha a vásárlástól számított 3 munkanapon belül visszaviszed kötelesek kicserélni mindenféle indoklás nélkül!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Wuthering Waves
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest