Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Krugszvele #50 üzenetére
Kezdjük ott hogy 20%alá nem illik vinni a szabad helyett egy ssd-n. Minden gyártónál vannak szar szériák. A Samsung se kivétel. De ez nem azt jelenti hogy minden termékük szar.
-
Egon
nagyúr
válasz
Krugszvele #50 üzenetére
Az elmúlt évtizedben ha a háztartásba bejött egy samsung termék, mindig nagyon nagy szívások voltak vele. tévé, telefon(ok), háztartási eszköz, bármi. Innentől bevezettem azt a szabályt, hogy samsung nem jöhet be az ajtón.
Érdekes, én a Philips-el vagyok így, már elég régóta. Amikor (sajnos) kivételt tettem (porszívó), azt is megbántam.
Hiszem, hogy a tárgyaknak lelkük van. Ha ellenszenvvel viseltetsz hozzájuk, megérzik és "bosszúból" bedöglenek. Vagy csak szimplán szivatnak. Neked nem szabad Samsung cuccokat venni, én kerülöm a Philips-et.
AMD vga-t is egyszer vettem, az is elég nagy szívás volt, ráadásul miután továbbadtam (ismerősnek persze), egy fél év múlva bedöglött, és úgy néztek rám, mint a véres rongyra. Bezzeg a "megdöglős" nV 8800 GTS másik haverom gépében elment még vagy 5 évig... -
BiP
nagyúr
válasz
Krugszvele #50 üzenetére
10% szabad hely alatt szörnyen belassulnak az ssd-k
Ez márkától független tulajdonság. És az élettartamra sincs jó hatással, ha telepakolja az ember.Ebből kiindulva tartom úgy, hogy a samsung ssd-k is hulladék minőségűek, nincsen velük tapasztalatom.
Ja, értem. Akkor ez egy személyes vélemény, abból is csak egy teljesen független, más területről levont előítélet.Érdekes, nekem pont ellentétes a tapasztalatom a Samsung cuccokkal. Telefon , klíma van itthon, nem volt gondom, (igaz, nem is az alját vettem ezekből) ellenben a porzsákmentes porszívó szétment 2év alatt. Na, ez olcsó kategória volt pont. Annyit is ért. A motorcsere több lett volna, mint egy új gép.
De az, hogy más háztartási eszköz esetén mit tapasztal az ember, annak semmi, de SEMMI köze nincs ahhoz, hogy az SSD-ik hogyan teljesítenek. (nekem pl. pont Samsung 970Evo Plus van, semmi bajom nincs vele. És anyámék gépébe is 2 hete cseréltem a 64-es Kingstont egy 256-os 860EVO-ra, megtáltosodott a gép.) -
válasz
Krugszvele #50 üzenetére
Samsung SSD-t veszek, ha lehet. vagy OEM.
Samsung: saját vezérlő és NAND
Persze, hogy érdemes foglalkozni az SSD-vel. Gondolom azért műszaki cikket Te sem random veszel...
Az ember igyekszik kerülni a szart, de az, hogy mondjuk Samsung egyéb műszaki cuccaival nincs szerencséd, nem zárja ki az SSD-t pl.
-
törölt tag
válasz
Krugszvele #50 üzenetére
A Samsung SSD, mint hulladék? Minden kategóriában piacvezető
-
BiP
nagyúr
válasz
Krugszvele #21 üzenetére
Mindig próbálok jónevűt venni, de ahogy látom, ez mindegy...
Hát, szerintem nem mindegy.
Abban persze lehet eltérés, kinek mi számít jónevűnek.be voltam etetve azzal, hogy márkásat kell venni, emiatt sosem vettem nonamet, samsungot.
A samsung nem márkás? De a Kingston igen?
Vannak a kingstonnak jó SSD-i, de az ugyanúgy drága. Az olcsó SSDi meg olyanok, mint a többi olcsó SSD. -
Ciccuka
veterán
válasz
Krugszvele #21 üzenetére
Az még nem elég, hogy márkás, mert az nem sokat jelent.
Az se mindegy milyen kategória (belépő, professzionális, stb.).Ezeken az olcsó SSD-ken könnyen megfőnek vagy lehalnak egy idő után a vezérlők.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Krugszvele #28 üzenetére
Nekem is 120/128GB-os SSD-im vannak a gépben SATA és Nvme, és a kis gépben is az van, de a TBW miatt úgy döntöttem, inkább 250 vagy inkább 500-as lesz a jövőben, még akkor is, ha a Win-nek tök fölösleges. A mostani Win10-em is elfér ~70GB-on pedig vagy 6 féle játék DRM-et használok. Illetve hagyni kell még üresen is helyet, olyan 20%-ot.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Krugszvele #21 üzenetére
Milyen SSD-k voltak döntően, vagy össze vissza, ami épp a legolcsóbb volt?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Érdemes-e alsókategóriás, SATA-csatolós SSD-t venni? Mindannyiunkat foglalkoztat a kérdés, ezért utánajártam.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Ryzen 7 CPU-k
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest