Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Teasüti

nagyúr

válasz priti #281 üzenetére

Én világ életemben alacsony felbontáson játszottam, jelenleg is 1280-as monitorom van és a büdös életbe soha nem korlátozott semmiben a felbontás. (Sőt, könnyebb meghajtani.) Én is multiztam sokat FPS-el, mai napig elő-előkerül egy-két cím.
    Mutass egy olyan játékot nekem, ahol fullHD alatt képtelen vagy célba venni az ellenséget!
    Nem ismerek egy olyan játékot sem, ahol konkrétan pixelvadászat lenne, minden játékban legalább kurzor méretű karakterekkel találkoztam eddig legyen bármilyen távol is. Amelyik fegyver a játékban meg egyáltalán ellő olyan távolra, azon szokott lenni távcső is, szóval ennyit erről.
    Az meg nem hat meg, hogy most a kilométerre lévő karakternek ki tudom-e venni az arcán a grimaszt, vagy nem. Pont le... nem érdekel.

(#280) M@trixfan
    Ami engem illet, ha tehetném, akkor kikapcsolnám az új játékokban a fókuszt. Engem iszonyúan irritál, hogy a játék megpróbálja irányítani a tekintetem. Biztos bennem van a hiba, engem a motion blur is zavar. :U
    Nekem legyen tűéles a kép és betonstabil 60 fps vajsima mozgáshoz. A túlzott bemozdulás csak az alacsony fps-t próbálja elfedni, de részemről kb élvezhetetlenné tesz egy autós játékot.

Új hozzászólás Aktív témák