Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Van az egésznek egy gyakorlati oldala. Aki leteszi az asztalra a zsetont az valamiben ezt élvezni akarja. Kell neki a "műsor" hozzá. Aki egyáltalán extra zsetont tesz le, az ezt az extra zsetont le tudja tenni a többi megoldásért is. Ne felejtsük el, hogy ma már 3 db monitor is olcsó. (Ha azt mondjuk, hogy a 300 dolcsi az nekünk is olcsó.) A játékok a távoli szerverhez történő csatlakozásról szólnak, különben warez van, tehát arról is fognak szólni. Tiltják a szoftver piszkálását, kidob miatta a szerver vagy csak visszaállítja egy standard értékre lásd maxFPS például. Elveszik a lehetőségeket a user-től és mindenki egy kész konzervet kap egyenlő esélyek elve dumával. Ez a konzerv ennek a cuccnak nem ehető.
Neki külön támogatás kell. A lényeg, hogy az egész szoftveriparnak is van egy tehetetlensége, mert mindenki tömegre fejleszt és rengeteg idő, amíg valami tömegesen elterjed. Ebben a környezetben még akkor sem könnyű valamivel elindulni ha tökéletes, de ez így csak teljes támogatás mellett lehetne versenyben, mert csak az új inger a bejövős, képminőségben nincs partiban, de erre az álomtámogatásra vajnyi esélyt sem látok. Ha javítani akarunk a kép minőségén egy jobb panellel máris nagyon drága, akkor meg már csak az ára miatt is rétegcucc marad. A 3D is egy új élmény volt annó és a mai napig alig kapsz jegyet az IMAX-be egy jobb filmre, de mégsem tolja otthon mindenki a 3D-t, sőt. Abban nincs vita közöttünk, hogy ha nyílik egy játékterem ilyen sityakokkal, akkor az megélhet, ha időröl időre tud adni a sityakra "új műsort" és lehet én is benézek egy órára, de a 300 dodós álomár mellett sem veszem meg, ha amúgy meg nincs rá semmi, a konzerv az meg csak féljó, (mondjuk bele tudok nézni a kanyarba, amíg egyszer a cockpit mellett nem felejtem a földön és rá nem lépek, mert helye az nincs) szóval ott tartottam, hogy a 300 dodós álomár (amiből lehet hogy nem lesz semmi) meg a képminőség meg a támogatottság meg úgy ez az egész hájp, ami már abban kipukkan, hogy egy infós weblap ír róla, de a nagy (a piacot meghatározó) cégek meg sehol (?) az egész körül engem nem győzött meg, ezért mondtam, hogy én szkeptikus vagyok. Aztán elkezdtünk azon rugózni, hogy szerintem miért gyengébb a képminőség. Ne legyen igazam és 2 év múlva ilyenkor az Auchan adja 5 rongyért vagy egy 15k-s játékhoz ajándékba, háhht adja Isten, mit bánom én, de ez így nekem csak pár belelkesedett ember rajongásának tűnik, aki erősen túlspirázza a szerepét, mert bazira nem rajta múlik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Google Pixel topik
- Nyernéd az irodai csúnyapulcsi-versenyt? A Microsoft segít!
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Sapphire Radeon RX 6950 XT Nitro+ 16Gb dobozában minden tartozékával eladó!
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Lenovo ThinkCentre M910S SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest