- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Kuponok....
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
anyagköltségben nem annyira durva a ház. ami kvázi megfizethetetlen benne, az a tervezés, a megmunkálás, és a kézi összeszerelés, meg hogy egy darab van belőle
mondjuk ha eladsz egy ilyen házat pont ezeket nem is fizeti meg senki általában, ezért se nagyon kerülnek piacra
de ezeket anyagköltségbe nem szoktuk kalkulálni
én egyébként simán befizetnék egyre ha mondjuk fa helyett plexi vagy méginkább akril lemezekből lenne (fát annyira nem szeretem gépházban). lvl 10 megjelenése óta nyálcsorgatós nálam, sikerült találkozni vele egy pc boltban németeknél, de valami rettenet anyaghasználata volt a burkolati elemeken, meg hát az ára se volt éppen baráti ahhoz képest...
persze megoldható lenne hogy csak anyagárban elszálljon a mutató, ha metallic akrilból rakod össze, mondjuk 5 mm-es lemezekből (valami brutál jól néz ki a cucc szerintem) akkor akár 23k is lehet az anyag négyzetmétere, de akkor se hiszem hogy 4 négyzetmétert felvenne ez a projekt. egyébként a renderelt képekhez szerintem pont ezek a fémes kinézetű matt akril lemezek hasonlítanának legjobban, persze az is érthető hogy fából készül, hiszen ahhoz fér hozzá kvázi ingyen.
mindegy. ha a v3.3 ebben a formában, színben kapható lenne egy vásárló már tuti lenne rá
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen egeret válasszak?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Szimulátor index kar (Logitech, Fanatec, Moza, Thrustmaster, Simagic bázisok mellé) - MT Simtech
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- i5 10500/ RTX 2060/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Update 09.29. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest