Hirdetés
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
anyagköltségben nem annyira durva a ház. ami kvázi megfizethetetlen benne, az a tervezés, a megmunkálás, és a kézi összeszerelés, meg hogy egy darab van belőle
mondjuk ha eladsz egy ilyen házat pont ezeket nem is fizeti meg senki általában, ezért se nagyon kerülnek piacra
de ezeket anyagköltségbe nem szoktuk kalkulálni 
én egyébként simán befizetnék egyre ha mondjuk fa helyett plexi vagy méginkább akril lemezekből lenne (fát annyira nem szeretem gépházban). lvl 10 megjelenése óta nyálcsorgatós nálam, sikerült találkozni vele egy pc boltban németeknél, de valami rettenet anyaghasználata volt a burkolati elemeken, meg hát az ára se volt éppen baráti ahhoz képest...
persze megoldható lenne hogy csak anyagárban elszálljon a mutató, ha metallic akrilból rakod össze, mondjuk 5 mm-es lemezekből (valami brutál jól néz ki a cucc szerintem) akkor akár 23k is lehet az anyag négyzetmétere, de akkor se hiszem hogy 4 négyzetmétert felvenne ez a projekt. egyébként a renderelt képekhez szerintem pont ezek a fémes kinézetű matt akril lemezek hasonlítanának legjobban, persze az is érthető hogy fából készül, hiszen ahhoz fér hozzá kvázi ingyen.
mindegy. ha a v3.3 ebben a formában, színben kapható lenne egy vásárló már tuti lenne rá
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Minden, ami hőszivattyú
- Már több mint 40 millió példányt adtak el a Hogwarts Legacy-ből
- Diablo IV
- Parkside szerszám kibeszélő
- iPhone topik
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Androidos tablet topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- GAMER PC - R5 5500/RX 5700 XT 8GB/16GB RAM/500GB SSD/600W/W11 PRO
- GAMER PC - 5 5500/RX 6600 XT 8GB/16GB RAM/512GB SSD
- GAMER PC - Intel i5-14400F/RX 6600 XT 8GB/16GB DDR4/500 GB SSD
- ASUS X571G (Core i5-9300H / Nvidia GTX1650 4GB / 16Gb / 256GB / 15,6" IPS / Win11) Garancia
- Számlával, Garanciával, AMD Ryzen 7 9800X3D
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
mondjuk ha eladsz egy ilyen házat pont ezeket nem is fizeti meg senki általában, ezért se nagyon kerülnek piacra
de ezeket anyagköltségbe nem szoktuk kalkulálni