Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azokat akiket eddig láttam, nem tudnám jószívvel ellátni Internet-ready logóval.

Alapvetően ha távolról nem is, de pár szó után levágható, hogy az ember keleti turista vagy menekült-e. Persze van akiről nem, de ez nem túlnyomó többség.Alapvetően Biscuits,dzsour/dzsár,dzshömeni nek van ejtve a gyakori 3 célpontjuk, és az angoljuk is hasonló.
A legtöbb kérdést amit felteszek nekik, a kérdőhangsúly beazonosításáig értik meg.
-Sir, where do you want to go?Yes.
Szerintem érthető hogy nem annyira próbálkoznak privát autókkal.(#8) Vakegérke
Ha eladogatnák akkor az kéne hogy mindenki bennelegyen, és folyamatosan nyeljék be a vizeket. Ami azért feltűnő. Napi 3k, eloszlatva az emberek között meg már nem is sok.
Szerintem egyszerűen ráültek előre, hogy akkor is jusson nekik ha már elosztottuk az utasoknak és kifogytunk.. Illetve gondolom haza megy az egyik zsugor. Mondjuk így sem valami etikus. -
-
törölt tag
ott benn szétosztják maguk között, ami azt jelenti hogy kb 2zsugor/pénztáros. Attól hogy egy személynek ez irreálisan sok, nem hinném hogy megl ehetne gazdagondi az eladásukból.
(#5) Jhonny06
Nem hinném hogy sok ember szívesen felvenné az autójába őket. Biztonsági kockázat, kellemetlenség, nyűg, és a határnál az izgulás. -
szebe
addikt
"#4 Az automaták nem valami bizalomgerjesztőek mostanában."
Jobban szerettem a "régi" automatákat, amik nem érintőképernyősek voltak, hanem nyomógombosak. Amíg rá nem jöttem, hogy a lakhely és a képzési hely között 90%-os a diákbérlet, mindig az automatáknál vettem a jegyem a Déliben. Az érintőképernyősök számomra megszokhatatlanok, mindig mellényomok

-
Amúgy azon gondolkoztam, hogy naponta indulnak privát autók Németországba, ahova be lehet szállni minimális pénzért.. akinek ennyi pénze van, nem tud egy ilyen megcsípni? Mondjuk Szlovákia felé, ha most Ausztriában ideiglenes határ van. A kutya nem állítana meg..
-
Vakegérke
félisten
"Némelyik pénztárosnak jó nagy a bele."
Szerintem nem, hanem eladja a palackozott vizet.
-
66zio
aktív tag
Nagyon jó „sorozat” volt. Van még itt egy másik hasonló mondjuk ő számtech boltos, az ő sztorijai is érdekesek.
Ha úgy döntesz, hogy bírod a munkát tanulás mellett, akkor én biztos, hogy továbbra is követnélek.
-
törölt tag
Alapvetően most kezdem az első szemeszterem az egyetemen. Előbb rá akarok jönni mennyire bírom egyáltalán a mérnökinfót, úgyhogy egy középhosszú távon nem várható több ilyen bejegyzés, nem fogok dolgozni addig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Androidos tablet topic
- Macska topik
- Samsung kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mozgásban a Forza Horizon 6
- További aktív témák...
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest