- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azokat akiket eddig láttam, nem tudnám jószívvel ellátni Internet-ready logóval.

Alapvetően ha távolról nem is, de pár szó után levágható, hogy az ember keleti turista vagy menekült-e. Persze van akiről nem, de ez nem túlnyomó többség.Alapvetően Biscuits,dzsour/dzsár,dzshömeni nek van ejtve a gyakori 3 célpontjuk, és az angoljuk is hasonló.
A legtöbb kérdést amit felteszek nekik, a kérdőhangsúly beazonosításáig értik meg.
-Sir, where do you want to go?Yes.
Szerintem érthető hogy nem annyira próbálkoznak privát autókkal.(#8) Vakegérke
Ha eladogatnák akkor az kéne hogy mindenki bennelegyen, és folyamatosan nyeljék be a vizeket. Ami azért feltűnő. Napi 3k, eloszlatva az emberek között meg már nem is sok.
Szerintem egyszerűen ráültek előre, hogy akkor is jusson nekik ha már elosztottuk az utasoknak és kifogytunk.. Illetve gondolom haza megy az egyik zsugor. Mondjuk így sem valami etikus. -
-
törölt tag
ott benn szétosztják maguk között, ami azt jelenti hogy kb 2zsugor/pénztáros. Attól hogy egy személynek ez irreálisan sok, nem hinném hogy megl ehetne gazdagondi az eladásukból.
(#5) Jhonny06
Nem hinném hogy sok ember szívesen felvenné az autójába őket. Biztonsági kockázat, kellemetlenség, nyűg, és a határnál az izgulás. -
szebe
addikt
"#4 Az automaták nem valami bizalomgerjesztőek mostanában."
Jobban szerettem a "régi" automatákat, amik nem érintőképernyősek voltak, hanem nyomógombosak. Amíg rá nem jöttem, hogy a lakhely és a képzési hely között 90%-os a diákbérlet, mindig az automatáknál vettem a jegyem a Déliben. Az érintőképernyősök számomra megszokhatatlanok, mindig mellényomok

-
Amúgy azon gondolkoztam, hogy naponta indulnak privát autók Németországba, ahova be lehet szállni minimális pénzért.. akinek ennyi pénze van, nem tud egy ilyen megcsípni? Mondjuk Szlovákia felé, ha most Ausztriában ideiglenes határ van. A kutya nem állítana meg..
-
Vakegérke
félisten
"Némelyik pénztárosnak jó nagy a bele."
Szerintem nem, hanem eladja a palackozott vizet.
-
66zio
aktív tag
Nagyon jó „sorozat” volt. Van még itt egy másik hasonló mondjuk ő számtech boltos, az ő sztorijai is érdekesek.
Ha úgy döntesz, hogy bírod a munkát tanulás mellett, akkor én biztos, hogy továbbra is követnélek.
-
törölt tag
Alapvetően most kezdem az első szemeszterem az egyetemen. Előbb rá akarok jönni mennyire bírom egyáltalán a mérnökinfót, úgyhogy egy középhosszú távon nem várható több ilyen bejegyzés, nem fogok dolgozni addig.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 FHD+ / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A1000 / IR FPR WS
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
- Dobozos ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF i7-13620H, RTX 4060, 144Hz,
- Dobozos új MSI Katana 17 B13VFK-269 i7-13620H, RTX 4060, 1TB SSD, FHD 144Hz
- Dobozos ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED FHD+ AMD Ryzen 5 7535U 16GB /512SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest