Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Mi alapján ? Milyen minőséget?"
Te tényleg nem olvasol és jegyzel meg 3 hsz-nél többet? Annyit írtam, hogy az anaglif a legrosszabb választás és hogy a gyártók elfelejthetnék, utána ott a shutter sorrendben. Ezen mit magyarázzak még neked?

"Ismét elmondanám, DLP-s 3d-nek hosszabb kitöltési ideje van , mint a plazmás 2d-nek. Gondolkozz el ezen mielőtt általánosítasz, hülyeségeket."
jajaja... ha olvastad, amit az előbb írtam: sem a cikkben nincs DLP, sem az emberek zömének otthon, így legtöbbünknek LCD-n kell sínylődnie és hát azon nem az igazi, na.
Ha nem tetszik, hogy más véleméynem van, mint neked, nyújts be kérvényt, de a magas lóról szállj le, azt javaslom. Engem nem zavar ez a stílus, de talán 1-2 modit fog. Amúgy a vita nem veszekedés... ez pedig a részedről már nem vita.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A25 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciaval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest