- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
-
callmeakos
veterán
-
atidzsiforc
őstag
tibi atya <3

-
whitezo88
nagyúr
-
tatabike
őstag
-
whitezo88
nagyúr
BMW sorsolás, még mindig nem esett le sokaknak...

'gondolom éjfél a határidő' a remény hal meg utoljára![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
tatabike
őstag
Na, ki nyerte a telefonokat?
-
tatabike
őstag
Simán fenn tudná...

Én egy 10 éves Corsát nem mertem bevállalni tavaly, pedig féláron megkaptam volna, ráadásul havi részletre, baráti szívességből. 20ezret kellett volna fizetnem 10 hónapon keresztül, és ennyi. De akkor még mindig csak az udvaron áll. Az autó meg egy nyugdíjasé volt, és már 3 éve nem használta, van benne kemény 60ezer km. Azóta eladták, egy autókereskedő vette meg 450ezerért. Lehet mondani, hogy így jártam, de tényleg nem fért volna bele, így utólag jól döntöttem.
-
Napfénysüti
nagyúr
-
tatabike
őstag
-
keIdor
titán
-
Gergő_
őstag
-
bullseye
addikt
-
Jhonny06
veterán
-
tatabike
őstag
Többek között ezért (sem) vagyok regelve az FB-n...
-
Bjørgersson
félisten
-
EczkE
veterán
Ingyen meg főleg nem!
-
Bjørgersson
félisten
-
EczkE
veterán
NEM EGY ÚJABB KAMU, ÁTVERÉS NYEREMÉNYJÁTÉK, VÉGRE ITT EGY IGAZI! És hogy miért lenne ez igazi? ÉLŐBEN KISORSOLJUK, ÉS SZEMÉLYESEN ÁTVEHETI A NYERTES A NYEREMÉNYÉT!!!!!!
ÉLŐBEN SORSOLUNK 6 DB Iphone 4 készüléket 2013.01.15. 19:00-kor itt, a facebook oldalunkon egy STREAM-en keresztül.
Hogyan vehetsz részt a nyereményjátékban?
1, lépés : Lájkold az oldalunkat : facebook.com/elobensorsolasosnyeremenyjatek
2, lépés : Lájkold ezt a képet, és oszd meg az üzenőfaladon.
ENNYI, ÉS MÁR KVALIFIKÁLTAD IS MAGAD!
A 6 DB iPhone 4-t külön külön 6 ember fogja megkapni.
Tehát összesen 6 DB nyertes lesz 2013.01.15. 19:00-kor.Miért éri meg nekünk a nyereményjáték?
Nem, most nem jön a szokásos kamu szöveg, hogy 2-t kaptam a Jézuskától

Ezeket az iPhone-okat cégünk vásárolta egy jó MARKETING érdekében, tehát az iPhone-ok összértéke még mindig megéri nekünk, a reklámforgalmunkból bőven vissza jön az ára, amit TI generáltok!
A lényeg, hogy végre itt egy NEM KAMU nyereményjáték.
A kép csak illusztráció!

Ez a legújabb.

-
Psychonaut
veterán
Igen, ez az én falamon is volt, meg a fröccsös-orbánviktoros is.

-
Thunderzolee
veterán
Már vártam, h legyen egy ilyen bejegyzés, h végre kitehessem:

Sziasztok!
Elajándékozok egy kiló vörös hagymát, ugyanis a családom nem beszélt össze, így karácsonykor kaptam egy kiló lilát is. Mivel mindkettőre nincs szükségem és a választásom a lilára esett, úgy döntöttem a vöröset elajándékozom az ismerőseim között!
(mint látod, zacskóval együtt adom!)
Amennyiben szeretnéd megnyerni, nem kell mást tenned, mint:
1. Likeold,
2. Majd oszd meg ezt a képet!Január 15-én választok nyertest!
-
Coccolino_O
őstag
-
westcoastog
veterán
-
mexicanraven
senior tag
Facebookos reflektálás:
NYEREMÉNYJÁTÉK
"Takács Szauron vagyok, 40 éves géplakatos. A múlt héten betörtem a hédervári Coopba, és 6 liter asztali bort loptam, amit aznap este el is fogyasztottam. Sajnos részegen biciklivel nekimentem egy rendőrkocsinak, majd a hátsó ülésén hánytam is. Mivel visszaeső bűnöző vagyok, 6 év letöltendő büntetésre ítéltek. Mivel erre nekem nincs szükségem, a képet megosztók között kisorsolok 3 évet, amit velem tölthet Sopronkőhidán.
Ha szeretnél nyerni:
1. csatlakozz Tibi atya nyájához(like)
2. oszd meg a képet
Sok sikert mindenkinek!" -
sztanozs
veterán

-
Bjørgersson
félisten
Biztos csak a féltékenység beszél mindenkiből amiért én nyertem meg.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Jhonny06
veterán
-
koshmar
veterán
Én is egyre több ilyen *******t látok Facebookon.
Egyébként: "Azért döntöttem az elajándékozás mellett"
-
EczkE
veterán
Hol és hogyan lehet jelentkezni a kocsiért?

-
Algieba
őstag
Nem ilyeneket szoktam megosztani, hanem azokat, amikben a helyi menhely segítséget kér.
Bár előbb-utóbb mindegyik menhely kénytelen lesz altatni.
Túl sok a kidobott, megunt házi kedvenc. Nem győzik az ellátásukat. A legtöbb embernek eszébe sem jut ivartalaníttatni a kutyáját, és ők az okai annak, hogy egyre több a kivert állat. Az ilyen ember az igazi korcs. -
callmeakos
veterán
Hát persze, ezzel nyugtatgatják a kis lelküket hogy nagyobb így a nyerési esélyük a nagy semmire.....
Az a baj hogy az emberek hiszékenységét csak kihasználják ezek a semmirekellők, de merem fogadni hogy ezek mögött egy barom 8 éves pattanásos ugribugri áll aki viccesnek találja ezt. -
westcoastog
veterán
Mondjuk lényegtelen milyen oldal, ugyanúgy patkányság, van amikor direkt beleolvasok a kommentekbe....
Intelligencia szint a béka segge alatt, lájkolva!megosztva! ez megy. -
sztanozs
veterán
-
callmeakos
veterán
Általában így van, de a vicces az hogy ezúttal nem. A Galaxy SIIes egy a sztanozs által említett oldal, nem tudom mennyi köze van azokhoz a buggyant oldalakhoz, de az ájfonos egy teljesen független oldal ami ha jól láttam Pénteken alakult meg.
-
Algieba
őstag
Kizárólag állatmenhelyes felhívásokat és gombás híreket/képeket osztok meg a közösségi oldalon. Minden más érdektelen számomra.
-
westcoastog
veterán
Ez nem trollkodás, csak a szar $zereleemhh meg egyéb komoly témájú fb oldal szeretne ezzel több lájkot magáénak tudni a sok hülye által aki beveszi, megosztani meg azért kell hogy terjedjen az oldal "híre"
-
sztanozs
veterán
Klasszikus:
"Hány éves is vagy Te, királyfi? 35. És még hiszel a mesékben?" -
Dany007
veterán
Hehe. Egy újabb indok annak a szemétkupacnak a bezárására...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sztanozs
veterán
Én is láttam - sőt meg is osztott... Azt hittem a fejemet fogom - valami mobiltelefon.hu-s névvel osztották meg (mint valami cég) de padlószőnyegen lett lefényképezve. Akinek ebből sem esik le a lényeg annak tényleg elmentek otthonról - és közben mennyi ismersősöm megosztotta.
Pillanatra gondoltam is, hogy írok egy sort, hogy lájoklja már valaki a hozzászólásomat, aki valaha is nyert mobiltelefont (vagy ilyesmit) lájkolással/megosztással. Asszem nem sok gyűlt volna össze...
-
callmeakos
veterán
Egy biztos, az emberi önzetlenség nem ezen fog múlni, viszont a facebookos trollkodás egy új szintre érkezett....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Akciókamerák
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- OLED monitor topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)