Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
x_o_n
veterán
Nekem sokat segitett választásban ez a teszt,mégegyszer köszi
Én is gondolkodtam hogy irok egy tesztet a Nem régen beszerzett Clevo-ról,de aztán rájottem felesleges,bár én most pár nap alatt megnyuztam rendesen ,mindenesetre van pár dolog amit megjegyeznék és valószinüleg mindegyik Clevora érvényes.
A gépekhez adnak 2 dvd-t , az egyik a win7 a másik értelemszerűen w8,w10 ezekről érdemes szépen sorban mindent feltelepiteni.Ha nem kaptál a clevo,sager stb oldalon le tudod tölteni mindet.
Ventillátor hang
ha nem tetszik hogy a gép szabályozza FN+ESC gomb és máris felugrik a control center program,illetve megjelenik alul a tálcán ahol be tudod állitani ugy ahogy szeretnéd,és lőn csend.
Billenytyüzet háttérvilágitás
szintén FN+ / jel itt ki lehet kapcsolni és változtatni a szineket,elosztást stb
Vásárlási tanács
Ha elijesztett esetleg a CEG oldalán látható CLEVO P177SM-A ,CLEVO P157SM-A tapipad kinézete illetve ugyanezen gagyi minta a bekapcsológombon,ne add fel,hála égnek,jelenleg nem világitó (viszont nagyon jó) tapipadja van és a bekapcsoló gomb is a hivatalos logo-s lett.Ezt csak azért irom mert mások is sokkot kaptak töle,és szerintem is gagyi kinézete vol,én mikor rendeltem végig azon stresszeltem hogy legalább kikapcsolható legyen...hála égnek már nem ilyen,viszont nincs ujlenyomat olvasó már és mátol eltünt az energia takarékos i7-cpu is a választható opciókbol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Gaming notebook topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Hardcore café
- YouTube
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest