Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• x_o_n

veterán

válasz ryger #87 üzenetére

Nekem sokat segitett választásban ez a teszt,mégegyszer köszi :R

Én is gondolkodtam hogy irok egy tesztet a Nem régen beszerzett Clevo-ról,de aztán rájottem felesleges,bár én most pár nap alatt megnyuztam rendesen ,mindenesetre van pár dolog amit megjegyeznék és valószinüleg mindegyik Clevora érvényes.

A gépekhez adnak 2 dvd-t , az egyik a win7 a másik értelemszerűen w8,w10 ezekről érdemes szépen sorban mindent feltelepiteni.Ha nem kaptál a clevo,sager stb oldalon le tudod tölteni mindet.

Ventillátor hang

ha nem tetszik hogy a gép szabályozza FN+ESC gomb és máris felugrik a control center program,illetve megjelenik alul a tálcán ahol be tudod állitani ugy ahogy szeretnéd,és lőn csend.

Billenytyüzet háttérvilágitás

szintén FN+ / jel itt ki lehet kapcsolni és változtatni a szineket,elosztást stb

Vásárlási tanács

Ha elijesztett esetleg a CEG oldalán látható CLEVO P177SM-A ,CLEVO P157SM-A tapipad kinézete illetve ugyanezen gagyi minta a bekapcsológombon,ne add fel,hála égnek,jelenleg nem világitó (viszont nagyon jó) tapipadja van és a bekapcsoló gomb is a hivatalos logo-s lett.Ezt csak azért irom mert mások is sokkot kaptak töle,és szerintem is gagyi kinézete vol,én mikor rendeltem végig azon stresszeltem hogy legalább kikapcsolható legyen...hála égnek már nem ilyen,viszont nincs ujlenyomat olvasó már és mátol eltünt az energia takarékos i7-cpu is a választható opciókbol.

• capulet75

addikt

válasz ryger #87 üzenetére

Maximumon sem zavaró, a hajszárítóeffektus itt nincs jelen. Nem tudok pontos számokat mondani, de a gyerek ( másfél éves ) simán alszik két méterre, miközben megy a Wows és pörög a venti. Eléggé minőségi alkatrészekből rakják ezeket össze. :)

Új hozzászólás Aktív témák